Cyclades24 https://cyclades24.gr Όλα τα νέα από τη Σύρο τις Κυκλάδες και το Νότιο Αιγαίο | Syros - Cyclades News Thu, 09 Jul 2020 15:08:00 +0000 el hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 Ευελπιστούμε στις άμεσες ενέργειες της Δημοτικής αρχής για την αποκατάσταση της εικόνας της παραλίας https://cyclades24.gr/2020/07/evelpistoume-stis-ameses-energies-tis-dimotikis-archis-gia-tin-apokatastasi-tis-ikonas-tis-paralias/ Thu, 09 Jul 2020 15:08:00 +0000 https://cyclades24.gr/?p=174243 Το Ξενοδοχείο μας επειδή έχει υπάρξει αποδέκτης παραπόνων από επισκέπτες και δημότες σχετικά με την γενικότερη διαχείριση τις παραλίας στο Αχλάδι και στα πλαίσια της λειτουργίας μας με σεβασμό στο περιβάλλον και τους όρους κοινωνικής ευθύνης της επιχείρησης μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις ενέργειες μας. Το 2018 ως όμορη του αιγιαλού […]

The post Ευελπιστούμε στις άμεσες ενέργειες της Δημοτικής αρχής για την αποκατάσταση της εικόνας της παραλίας appeared first on Cyclades24.

]]>
Το Ξενοδοχείο μας επειδή έχει υπάρξει αποδέκτης παραπόνων από επισκέπτες και δημότες σχετικά με την γενικότερη διαχείριση τις παραλίας στο Αχλάδι και στα πλαίσια της λειτουργίας μας με σεβασμό στο περιβάλλον και τους όρους κοινωνικής ευθύνης της επιχείρησης μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις ενέργειες μας.

Το 2018 ως όμορη του αιγιαλού επιχείρηση αιτηθήκαμε 100τμ από την παραλία για τοποθέτηση ομπρελών. Στον χώρο μπροστά στο Ξενοδοχείο τοποθετήθηκαν σε αρμονία με την αισθητική του χώρου 10 υφασμάτινες ομπρέλες χωρίς να απαιτείται χρέωση για την χρήση τους.  Ας σημειώσουμε εδώ ότι είχαμε εξαρχής το δικαίωμα για κατάληψη του διπλάσιου χώρου αλλά αποφασίσαμε να μην το χρησιμοποιήσουμε για να συμβάλλουμε σε μια πιο ισορροπημένη εγκατάσταση, για τον μικρό όρμο του Αχλαδιού.

Τον Μάρτιο του 2018 ο Δήμος Σύρου αποφασίζει να αποδεχτεί δωρεά 10 ομπρελών ιδιώτη για τοποθέτηση στην παραλία. Τοποθετούνται ψάθινες ομπρέλες διαμέτρου 4 μέτρων μαζί με άλλες ποικιλόμορφες ομπρέλες στην μία πλευρά της παραλίας.

Τον Ιούλιο του 2018 ενημερωνόμαστε ότι κατόπιν αιτήματος κατοίκων ο Δήμος Σύρου αποφασίζει να τοποθετηθούν ακόμη περισσότερες δημοτικές ομπρέλες στο Αχλάδι.

Ως επιχείρηση επισημαίνουμε στον Δήμο ότι δεν είναι ορθή διαχειριστική πρακτική η τοποθέτηση ανομοιόμορφων ομπρελών πακτωμένων στην παραλία.

Την φετινή χρονιά σε επικοινωνία που έχουμε με την Δημοτική αρχή αλλά και την Κτηματική Υπηρεσία Κυκλάδων συμφωνούμε ότι και λόγω των αυστηρών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας δεν θα πρέπει να γίνουν υπερβολές όσον αφορά την τοποθέτηση των Δημοτικών ομπρελών.

Παρόλη την υποχρέωση του Δήμου για διαφύλαξη του κοινόχρηστου χαρακτήρα του αιγιαλού και τα σχετικά αιτήματα των κατοίκων, ενημερωνόμαστε ότι υπήρξε απόφαση να δημοπρατηθεί προς ιδιωτική χρήση νέο τμήμα του αιγιαλού. Ποιος πήρε άραγε αυτήν την απόφαση;

Με επιστολές μας ζητάμε από τον Δήμο Σύρου, να προβεί σε πρωτοβουλίες ευπρεπισμού τις παραλίας, να φυτευτεί σκιώδης βλάστηση όπου ενδείκνυται και να μην τοποθετηθούν και πάλι ανομοιογενείς, πακτωμένες δημοτικές ομπρέλες καταλαμβάνοντας υπερβολικά τον κοινόχρηστο χώρο.

Η επιχείρηση μας με νέα της αίτηση έχει ζητήσει μεταβολή της παραχώρησης που δικαιούται για την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας. Η αίτηση μας δεν διεκπεραιώθηκε ποτέ από τους υπαλλήλους του Δήμου. Ως συνέπεια η διεκπεραίωση παραπέμπεται στην Κτηματική υπηρεσία και τα έσοδα από την τριετή μίσθωση χάνονται από τα ταμεία του Δήμου Σύρου. Ποιος πήρε άραγε και αυτή την απόφαση;

Τέλος Ιουνίου έρχεται συνεργείο του Δήμου το οποίο παρόλες τις αρχικές διασαφηνίσεις της Δημοτικής αρχής και της Κτηματικής υπηρεσίας και πριν ολοκληρωθούν οι παραχωρήσεις χρήσης του αιγιαλού τοποθετεί σε όλο το μήκος και πλάτος της παραλίας που απομένει, 7 ομπρέλες ποικίλλων σχεδίων και διαστάσεων με σκισμένα καπέλα και σκουριασμένα σίδερα σκελετών. Και αυτή η απόφαση προέρχεται από κάποιον έγκυρο σχεδιασμό για το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών και την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής;

Πραγματικά λυπόμαστε που παρόλες τις προσπάθειες μας για ήπια τουριστική ανάπτυξη χωρίς αρνητικές επιδράσεις στον περιβάλλοντα χώρο, όσον αφορά το μερίδιο που μας αναλογεί, το τελικό αποτέλεσμα φανερώνει την αδυναμία των αρμοδίων να καταλήξουν σε μία αποδοτική διαχείριση και μία ικανοποιητική για τον Δημότη αλλά και τον Τουρίστα εικόνα και λειτουργικότητα, της κατά τα άλλα ιδιαίτερα γραφικής και φιλόξενης παραλίας του Αχλαδιού. Ευελπιστούμε στις άμεσες ενέργειες της Δημοτικής αρχής για την αποκατάσταση της εικόνας της παραλίας.

Αλέξανδρος Μπόλιας

Ξενοδοχείο Έμιλυ

Αχλάδι

 

The post Ευελπιστούμε στις άμεσες ενέργειες της Δημοτικής αρχής για την αποκατάσταση της εικόνας της παραλίας appeared first on Cyclades24.

]]>
Κίνι: Τέσσερα σκάφη παρεμποδίζουν το χώρο στάθμευσης. Ζητούν απ τους ιδιοκτήτες να τα απομακρύνουν https://cyclades24.gr/2020/07/kini-tessera-skafi-parebodizoun-to-choro-stathmefsis-zitoun-ap-tous-idioktites-na-ta-apomakrynoun/ Thu, 09 Jul 2020 14:31:43 +0000 https://cyclades24.gr/?p=174241 Απομάκρυνση σκαφών από χώρο στάθμευσης στο Κίνι Σας γνωρίζουμε ότι στο χώρο στάθμευσης του Δήμου στο Κίνι παρά την υπάρχουσα απαγορευτική πινακίδα, υπάρχουν τέσσερα σκάφη που παρεμποδίζουν το χώρο. Μετά από επικοινωνία μας με το Λιμεναρχείο Σύρου τα στοιχεία των ιδιοκτητών είναι τα εξής: ΛΟΚΑ Λ.Σ.1449, ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ Πέτρος του Κωνσταντίνου ΤΖΙΛΑ Τ.Σ.13, ΔΕΛΙΒΕΡΤΗΣ Ιωσήφ του […]

The post Κίνι: Τέσσερα σκάφη παρεμποδίζουν το χώρο στάθμευσης. Ζητούν απ τους ιδιοκτήτες να τα απομακρύνουν appeared first on Cyclades24.

]]>
Απομάκρυνση σκαφών από χώρο στάθμευσης στο Κίνι

Σας γνωρίζουμε ότι στο χώρο στάθμευσης του Δήμου στο Κίνι παρά την υπάρχουσα
απαγορευτική πινακίδα, υπάρχουν τέσσερα σκάφη που παρεμποδίζουν το χώρο. Μετά από
επικοινωνία μας με το Λιμεναρχείο Σύρου τα στοιχεία των ιδιοκτητών είναι τα εξής:

  • ΛΟΚΑ Λ.Σ.1449, ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ Πέτρος του Κωνσταντίνου
  • ΤΖΙΛΑ Τ.Σ.13, ΔΕΛΙΒΕΡΤΗΣ Ιωσήφ του Αλφρέδου
  • ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ Τ.Σ.206, ΒΟΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος του Αριστείδη
  • ΣΥΡΟΣ Λ.Π.9084-ΣΤ, ΖΑΧΑΡΗΣ Δημήτριος του Κωνσταντίνου

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας προς κάθε αρμόδια υπηρεσία για την απομάκρυνση τους.

Με εκτίμηση
Πέτρος Ραουζαίος
Πρόεδρος Κοινότητας Ανω Σύρου

The post Κίνι: Τέσσερα σκάφη παρεμποδίζουν το χώρο στάθμευσης. Ζητούν απ τους ιδιοκτήτες να τα απομακρύνουν appeared first on Cyclades24.

]]>
Σύγχρονο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου: Δωρεά στην μνήμη του Σωκράτη Κόκκαλη Jr https://cyclades24.gr/2020/07/sygchrono-asthenoforo-sto-kentro-ygias-mykonou-dorea-stin-mnimi-tou-sokrati-kokkali-jr/ Thu, 09 Jul 2020 14:04:57 +0000 https://cyclades24.gr/?p=174238 Στην δωρεά ενός σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου που ενισχύει σημαντικά το Κέντρο Υγείας της Μυκόνου, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο, προχώρησε το ίδρυμα “Florios Mykonos Foundation”. Σε ανάρτηση του στο facebook, ο πρόεδρος του ιδρύματος Φλώριος Ασημομύτης αναφέρει: “Με συνέπεια στα λεγόμενά μας και σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας προ μηνών, όπου κάναμε γνωστή […]

The post Σύγχρονο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου: Δωρεά στην μνήμη του Σωκράτη Κόκκαλη Jr appeared first on Cyclades24.

]]>
Στην δωρεά ενός σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου που ενισχύει σημαντικά το Κέντρο Υγείας της Μυκόνου, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο, προχώρησε το ίδρυμα “Florios Mykonos Foundation”.

Σε ανάρτηση του στο facebook, ο πρόεδρος του ιδρύματος Φλώριος Ασημομύτης αναφέρει:

“Με συνέπεια στα λεγόμενά μας και σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας προ μηνών, όπου κάναμε γνωστή την πρόθεσή μας για τη δωρεά Ασθενοφόρου προς το Κέντρο Υγείας Μυκόνου, επανερχόμαστε σήμερα για να ολοκληρώσουμε αυτήν την ενημέρωση, με την Ανακοίνωση της παράδοσης ενός πλήρους εξοπλισμένου Ασθενοφόρου

Με τη συνεισφορά των εταιρειών μου ΟΠΤΙΚΑ ΜΥΚΟΝΟΥ ΟΕ και FLORIOS INVESTMENTS AE , με μεγάλη χαρά υπερηφάνεια, το Ιδρύμα Florios Mykonos Foundation, ολοκληρώνει ακόμα μία δράση του, η οποία τελείται Εις μνήμην του Σωκράτη Κόκκαλη Jr.

Ο αγώνας μας δε σταματά και η ανάγκη μας για προσφορά πολλαπλασιάζεται καθημερινά όσο ο κόσμος αγκαλιάζει τις δράσεις μας. Για αυτό συνεχίζουμε να δείχνουμε την αγάπη και το σεβασμό μας στον τόπο μας , αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του και εκπληρώνοντας δράσεις που αποσκοπούν σε ένα καλύτερο αύριο, σε μία ασφαλή καθημερινότητα, τόσο για εμάς τους μόνιμους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες που επιλέγουν την αυθεντικότητα και την ομορφιά της Μυκόνου.

Με εκτίμηση, για το Ίδρυμα

Φλώριος Ασημομύτης”

The post Σύγχρονο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου: Δωρεά στην μνήμη του Σωκράτη Κόκκαλη Jr appeared first on Cyclades24.

]]>
Μηχανική βλάβη σε φεριμπότ μεταξύ Τήνου και Άνδρου https://cyclades24.gr/2020/07/michaniki-vlavi-se-feribot-metaxy-tinou-ke-androu/ Thu, 09 Jul 2020 13:58:46 +0000 https://cyclades24.gr/?p=174236 Στο πλοίο βρίσκονται 191 επιβάτες – Συνεχίζει με προορισμό τη Ραφήνα Μηχανική βλάβη παρουσίασε το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Σούπερ Φέρρυ» μεταξύ Τήνου και Άνδρου, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου. Το πλοίο φέρει 191 επιβάτες, 48 ΙΧ αυτοκίνητα και 3 φορτηγά. Το πλοίο συνεχίζει την πορεία του με προορισμό τον λιμένα Ραφήνας και πιθανή ώρα κατάπλου τις 19:00. […]

The post Μηχανική βλάβη σε φεριμπότ μεταξύ Τήνου και Άνδρου appeared first on Cyclades24.

]]>
Στο πλοίο βρίσκονται 191 επιβάτες – Συνεχίζει με προορισμό τη Ραφήνα
Μηχανική βλάβη παρουσίασε το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Σούπερ Φέρρυ» μεταξύ Τήνου και Άνδρου, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου. Το πλοίο φέρει 191 επιβάτες, 48 ΙΧ αυτοκίνητα και 3 φορτηγά.

Το πλοίο συνεχίζει την πορεία του με προορισμό τον λιμένα Ραφήνας και πιθανή ώρα κατάπλου τις 19:00.

Οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό του με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

The post Μηχανική βλάβη σε φεριμπότ μεταξύ Τήνου και Άνδρου appeared first on Cyclades24.

]]>
Open TV και Καλοκαίρι #not στη Σύρο! https://cyclades24.gr/2020/07/open-tv-ke-kalokeri-not-sti-syro/ Thu, 09 Jul 2020 12:37:40 +0000 https://cyclades24.gr/?p=174233 Η τηλεοπτική εκπομπή του Open TV “Καλοκαίρι #not”, συνδέθηκε ζωντανά με τη Σύρο! Εικόνες απο την Σύρο έδειξε σήμερα το πρωί η δροσερή τηλεοπτική εκπομπή του Open TV “Καλοκαίρι #not”. Οικοδέσποινα ήταν η γνωστή επιχειρηματίας Μαρίτσα, η οποία διαμόρφωσε ένα όμορφο εξωτερικό Studio με γεύσεις απο Σύρο, ενώ στη παρέα συμμετείχαν Συριανοί Καλλιτέχνες(Ειρήνη Σιγάλα, Μέμης Ροσσολάτος, Ελπίδα Ρηγούτσου), […]

The post Open TV και Καλοκαίρι #not στη Σύρο! appeared first on Cyclades24.

]]>
Η τηλεοπτική εκπομπή του Open TV “Καλοκαίρι #not”, συνδέθηκε ζωντανά με τη Σύρο!

Εικόνες απο την Σύρο έδειξε σήμερα το πρωί η δροσερή τηλεοπτική εκπομπή του Open TV “Καλοκαίρι #not”.

Οικοδέσποινα ήταν η γνωστή επιχειρηματίας Μαρίτσα, η οποία διαμόρφωσε ένα όμορφο εξωτερικό Studio με γεύσεις απο Σύρο, ενώ στη παρέα συμμετείχαν Συριανοί Καλλιτέχνες(Ειρήνη Σιγάλα, Μέμης Ροσσολάτος, Ελπίδα Ρηγούτσου), οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να συνεισφέρουν στη προώθηση του νησιού τους.

Τις όμορφες εικόνες πρόσφερε γι ακόμα μια φορά το Cyclades24.gr και ο δημοσιογράφος μας Γιώργος Σολάρης, οποίος έχει πάρει στις πλάτες του… την προώθηση του νησιού του, ”παίζοντας Σύρο” μέσα απο εκπομπές σε όλα τα Πανελλαδικά ΜΜΕ.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε το OPEN TV και η καλοκαιρινή εκπομπή Καλοκαίρι #not” η οποία μπορεί να μετράει τρεις ημέρες στον αέρα, ωστόσο έχει σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη.

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open παρουσιάζουν οι Γρηγόρης Γκουντάρας, Ναταλί Κάκκαβα, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου.

Δύο ευτυχισμένα ζευγάρια στη ζωή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, συναντιούνται και στην τηλεόραση και γίνονται η καλύτερη καλοκαιρινή παρέα των τηλεθεατών, καθημερινά στις 9:50 στο #OpenTv.

Σας το είπαμε, φέτος όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Σύρο ασφαλώς…

The post Open TV και Καλοκαίρι #not στη Σύρο! appeared first on Cyclades24.

]]>
Συλλήψεις σε Νάξο και Μύκονο https://cyclades24.gr/2020/07/syllipsis-se-naxo-ke-mykono/ Thu, 09 Jul 2020 12:10:00 +0000 https://cyclades24.gr/?p=174231 Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο    Την 08-07-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο    Την 08-07-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού […]

The post Συλλήψεις σε Νάξο και Μύκονο appeared first on Cyclades24.

]]>
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο   

Την 08-07-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο   

Την 08-07-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 47χρονος  ημεδαπός ο όποιος λειτουργώντας επιχείρηση
υγειονομικού ενδιαφέροντος είχε τοποθετήσει-αναπτύξει σε τμήμα αιγιαλού
ξύλινες κατασκευές, ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση
χωρίς άδεια.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 08-07-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

The post Συλλήψεις σε Νάξο και Μύκονο appeared first on Cyclades24.

]]>
Αύριο στη Νάξο ο Αλέξης Τσίπρας – Το επίσημο πρόγραμμα https://cyclades24.gr/2020/07/avrio-sti-naxo-o-alexis-tsipras-to-episimo-programma/ Thu, 09 Jul 2020 11:42:52 +0000 https://cyclades24.gr/?p=174228 Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει αύριο Παρασκευή 10 Ιουλίου στη Νάξο. Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα θα έχει επίσημο χαρακτήρα, ενώ το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει είναι το εξής: 11:00 Συνάντηση με τους Εργαζόμενους και το Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου 11:30 Περιοδεία στα καταστήματα της πόλης […]

The post Αύριο στη Νάξο ο Αλέξης Τσίπρας – Το επίσημο πρόγραμμα appeared first on Cyclades24.

]]>
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει αύριο Παρασκευή 10 Ιουλίου στη Νάξο.

Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα θα έχει επίσημο χαρακτήρα, ενώ το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει είναι το εξής:

  • 11:00 Συνάντηση με τους Εργαζόμενους και το Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου
  • 11:30 Περιοδεία στα καταστήματα της πόλης της Νάξου
  • 12:00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάξου και τις Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
  • 13:30 Συνάντηση με φορείς και συλλόγους του νησιού
  • 19:00 Συνάντηση με το σύλλογο κτηνοτρόφων Φιλωτίου Νάξου.
  • 20:00 Επίσκεψη στην Απείρανθο

 

 

The post Αύριο στη Νάξο ο Αλέξης Τσίπρας – Το επίσημο πρόγραμμα appeared first on Cyclades24.

]]>
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Άνδρο και Σίφνο! https://cyclades24.gr/2020/07/kykloforiakes-rythmisis-se-andro-ke-sifno/ Thu, 09 Jul 2020 11:39:11 +0000 https://cyclades24.gr/?p=174226 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Άνδρο      Ανακοινώνεται ότι θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα στο οδικό δίκτυο της ‘Aνδρου λόγω διεξαγωγής αθλητικών εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα την Κυριακή 12-07-2020 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων: α) κατά τις ώρες 10.30’ έως 12.00’ επί της επαρχιακής οδού Γαυρίου και β) κατά τις ώρες 11.00’ έως 12.30’ στην […]

The post Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Άνδρο και Σίφνο! appeared first on Cyclades24.

]]>
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Άνδρο     

Ανακοινώνεται ότι θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα στο οδικό δίκτυο της ‘Aνδρου λόγω διεξαγωγής αθλητικών εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα την Κυριακή
12-07-2020 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων:
α) κατά τις ώρες 10.30’ έως 12.00’ επί της επαρχιακής οδού Γαυρίου και
β) κατά τις ώρες 11.00’ έως 12.30’ στην Αγορά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή – ασφαλή διεξαγωγή
του αγώνα να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων
και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας
κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σίφνο 

Ανακοινώνεται ότι θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα στο οδικό δίκτυο της Σίφνου λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «ATROMITOS RACE SIFNOS 2020».
Συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων:
α) το Σάββατο 11-07-2020 κατά τις ώρες 08.45’ έως 12.00’ επί της
επαρχιακής οδού Απολλωνίας –Πλατύ Γιαλού και
β) την Κυριακή 12-07-2020 κατά τις ώρες 10.15’ έως 12.00’ επαρχιακής
οδού Απολλωνίας –Πλατύ Γιαλού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή – ασφαλή διεξαγωγή
του αγώνα να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων
και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας
κυκλοφοριακής συμφόρησης.

The post Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Άνδρο και Σίφνο! appeared first on Cyclades24.

]]>
Μέτρα για τον κορωνοϊό: «Καμπάνα κινδύνου» για την χαλάρωση – Ξεκινούν εκτεταμένοι έλεγχοι0 https://cyclades24.gr/2020/07/metra-gia-ton-koronoio-kabana-kindynou-gia-tin-chalarosi-xekinoun-ektetameni-elegchi0/ Thu, 09 Jul 2020 11:33:45 +0000 https://cyclades24.gr/?p=174223 «Καμπάνα και όχι καμπανάκι κινδύνου» για τη χαλάρωση που καταγράφεται στο εσωτερικό της χώρας όσον αφορά την εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού σήμανε η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα. «Ο μεγαλύτερος κίνδυνος αυτή τη στιγμή, δεν είναι από το εξωτερικό. Είναι στο εσωτερικό. Είναι τα απαράδεκτα φαινόμενα χαλάρωσης. Διότι ο κορωνοϊός δεν έφυγε. Είναι εδώ […]

The post Μέτρα για τον κορωνοϊό: «Καμπάνα κινδύνου» για την χαλάρωση – Ξεκινούν εκτεταμένοι έλεγχοι0 appeared first on Cyclades24.

]]>
«Καμπάνα και όχι καμπανάκι κινδύνου» για τη χαλάρωση που καταγράφεται στο εσωτερικό της χώρας όσον αφορά την εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού σήμανε η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος αυτή τη στιγμή, δεν είναι από το εξωτερικό. Είναι στο εσωτερικό. Είναι τα απαράδεκτα φαινόμενα χαλάρωσης. Διότι ο κορωνοϊός δεν έφυγε. Είναι εδώ και τρέφεται από τη χαλάρωσή μας. Είναι απολύτως απαραίτητο, ιδίως τώρα,  που έχει σε μεγάλο βαθμό αποκατασταθεί η κοινωνική και επαγγελματική ζωή, τώρα, που λόγω καλοκαιριού έχουν αυξηθεί οι μετακινήσεις μας σε διάφορες περιοχές της χώρας, τώρα, που έχουν ξεκινήσει διάφορες εκδηλώσεις στις πόλεις και στα χωριά μας, επαναλαμβάνω, είναι απολύτως απαραίτητο, να είμαστε διπλά προσεκτικοί!» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Σύμφωνα με τον ίδιο το σύστημα των τεστ στις εισόδους της χώρας λειτουργεί καλά καθώς όπως ανακοίνωσε «σε 31.169 τεστ που έγιναν σε όλες τις πύλες εισόδου της χώρας το διάστημα 1 έως 6 Ιούλιου 2020, εντοπίστηκαν 100 θετικά. Δηλαδή, μόλις το 0,3%».

«Επομένως, υπάρχουν εισαγόμενα κρούσματα, αλλά η αύξηση είναι ήπια και ελεγχόμενη. Τα μεγαλύτερα προβλήματα οφείλονται στην εισροή κρουσμάτων από τα χερσαία σύνορα, ιδίως γιατί εμφανίζεται έξαρση του κορονοϊού στις χώρες των Βαλκανίων. Και αναδιατάξαμε τα δειγματοληπτικά, στοχευμένα τεστ για τον κορονοϊό δίνοντας πολύ μεγαλύτερη έμφαση στην πύλη εισόδου του Προμαχώνα» συμπλήρωσε.

Ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι «μπαίνει σε εφαρμογή ένα σχέδιο εκτεταμένων ελέγχων, από όλες τις κρατικές και περιφερειακές υπηρεσίες, υπό τον συντονισμό της Ενιαίας Αρχής Διαφάνειας» υπενθυμίζοντας ότι τα πρόστιμα είναι αυστηρά.

«Είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε ότι τα μέτρα θα εφαρμοστούν για να σταματήσουν οι επιπόλαιοι» είπε ο κ. Πέτσας προσθέτοντας ότι «μέχρι τη Δευτέρα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των ελέγχων και μετά θα πάρουμε όσα μέτρα χρεισατεί».

protothema.gr

The post Μέτρα για τον κορωνοϊό: «Καμπάνα κινδύνου» για την χαλάρωση – Ξεκινούν εκτεταμένοι έλεγχοι0 appeared first on Cyclades24.

]]>
Νεκρή δημοτική υπάλληλος. Έπεσε από μπαλκόνι ενώ πραγματοποιούσε αυτοψία https://cyclades24.gr/2020/07/nekri-dimotiki-ypallilos-epese-apo-balkoni-eno-pragmatopiouse-aftopsia/ Thu, 09 Jul 2020 11:27:54 +0000 https://cyclades24.gr/?p=174221 Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Πέμπτης μια 36χρονη στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. H γυναίκα, η οποία εργαζόταν στο πρόγραμμα React, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί διαμέρισμα τετάρτου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό Κρήτης, προκειμένου να το ελέγξει στο πλαίσιο της εργασίας της, για την εγκατάσταση προσφύγων. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, […]

The post Νεκρή δημοτική υπάλληλος. Έπεσε από μπαλκόνι ενώ πραγματοποιούσε αυτοψία appeared first on Cyclades24.

]]>
Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Πέμπτης μια 36χρονη στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

H γυναίκα, η οποία εργαζόταν στο πρόγραμμα React, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί διαμέρισμα τετάρτου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό Κρήτης, προκειμένου να το ελέγξει στο πλαίσιο της εργασίας της, για την εγκατάσταση προσφύγων.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, η 36χρονη βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος με συνέπεια να χάσει τη ζωή της.

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

thestival.

The post Νεκρή δημοτική υπάλληλος. Έπεσε από μπαλκόνι ενώ πραγματοποιούσε αυτοψία appeared first on Cyclades24.

]]>