Ξεκινούν τα “Νομίκεια 2020” στη Σαντορίνη

Ξεκινούν τα "Νομίκεια 2020" στη Σαντορίνη με τη συμμετοχή ΑΟ Θήρας, Πανναξιακού, Παναθηναϊκού και Πορφύρα

Ξεκινούν τα “Νομίκεια 2020” στη Σαντορίνη

Τις δυνάμεις τους στο καθιερωμένο πλέον τουρνουά “Νομίκεια 2020” που διεξάγεται από σήμερα στη Σαντορίνη μετράνε ο διοργανωτής ΑΟ Θήρας, ο Πανναξιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Πορφύρας.

Το πρόγραμμα του τουρνουά που συνδιοργανώνει ο Α.Ο. Θήρας με τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) υπο την αιγίδα του Δήμου Θήρας έχει ως εξής:

Παρασκευή 2.10 (17.00): Παναθηναϊκός – Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

Παρασκευή 2.10 (20.00): Α.Ο. Θήρας – Πορφύρας

Σάββατο 3.10 (16.30): Μικρός Τελικός

Σάββατο 3.10 (19.30): Μεγάλος Τελικός

Ο ΑΟ Θήρας με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους τον χρυσό χορηγό της διοργάνωσης, την εταιρεία “SeaJets” και τον ιδιοκτήτη της κ. Μάριο Ηλιόπουλο για τη δωρεάν διάθεση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τις μετακινήσεις των ομάδων προς και απο τη Σαντορίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Κλήρωση... λουκούμι για τον Φοίνικα στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Επίσης το ξενοδοχείο “Blue Sea” της κ. Μαρίνας Πετίνη – Βασαλάκη που πάντα πρόθυμα υποστηρίζει τις δράσεις μας, την εταιρεία Ever After Days, το ξενοδοχείο “De Sol” του ομίλου “Caldera Collection” καθώς και τον κ. Φιλίτση Ελευθεριο για την υποστηρικτική προσφορά του.

Για την διαρκή και πολύτιμη στήριξή τους ευχαριστούμε τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) με τον οποίο συνδιοργανώνουμε από κοινού τα φετινά “Νομίκεια” καθώς και το Δήμο Θήρας που θέτει το Τουρνουά υπό την αιγίδα του.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τη μετάδοση του Covid19 υπακούοντας και τηρώντας πάντοτε κατά γράμμα τις οδηγίες των αρμόδιων δημόσιων Αρχών, το Τουρνουά “Νομίκεια 2020” θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Συριανοί και Celebrities πρόσφεραν χαμόγελα!

Για όλους όσοι όμως ενδιαφέρονται και επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες, αυτό θα είναι εφικτό μέσα από το κανάλι του ΥοuTube: AΟ ΘΗΡΑΣ TV.