ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χρυσής Αυγής

MԉցӉӔɊǠӕÊōԑٓǠŎ٠PϠԏ ŖŔʼnϠӔǍ ĉʇ ԇӠ"בՓǓ UÇӦquot; (EUROKINISSI/ӔŋɏӠ̉Ӊ́ө

Ψήφισμα για την δίκη της Χρυσής Αυγής το οποίο υπερψηφίστηκε στην 40η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ ΟΤΕ. Καλούμε τους συναδέλφους της Σύρου να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση ,(τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας) την Τρίτη στις 18:30 στην πλατεία Μιαούλη.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χρυσής Αυγής

Πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η δολοφονία του Σακτζάκ Λουκμάν, όπως και οι δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες, στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και σε άλλους αντιφασίστες οργανώθηκαν και εκτελέστηκαν από τους εγκληματίες ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Ενώ η δίκη τους διαρκεί 6 χρόνια οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, μεταπηδούν από ένα κόμμα στο άλλο, δημιουργούν νέα φασιστικά μορφώματα και συνεχίζουν να σπέρνουν το φασιστικό-ρατσιστικό τους δηλητήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  «Οι 500 του Αλέξη»

Είναι εγκληματίες και δολοφόνοι γιατί είναι Ναζί! Δεν ξεχνάμε ούτε κάνουμε πίσω!

Το κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις του γνωρίζουν καλά ότι ο λαός έχει την δύναμη να αντιδράσει στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται. Γι’ αυτό παίρνουν τα μέτρα τους. Φέρνουν νόμους για τον περιορισμό των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, των διαδηλώσεων και του δικαιώματος στην απεργία. Θέλουν το εργατικό και λαϊκό κίνημα στο «γύψο».

Ομάδες σαν τη Χρυσή Αυγή δρουν ως το μακρύ χέρι του κεφαλαίου, χτυπούν όποιον αντιδρά, σπέρνουν το δηλητήριο τους και συσκοτίζουν το ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος της εργατικής τάξης. Για αυτό πρέπει να έχουμε ξεκάθαρο ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της δίκης οι φασίστες θα συνεχίσουν να είναι στήριγμα των μονοπωλίων και των κυβερνήσεων τους κάθε φορά που θέλουν να χτυπήσουν την οργάνωση και την αντίδραση των εργαζόμενων και του λαού στις αντεργατικές πολιτικές που τσακίζουν τη ζωή μας. Ωστόσο, αν το δικαστήριο υιοθετήσει την άποψη της εισαγγελέως που ουσιαστικά αθωώνει τους χρυσαυγίτες είναι βέβαιο ότι οι αυτοί θα το εκλάβουν ως σήμα να εντείνουν την εγκληματική τους δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Άρθρο Κατερίνας Μονογυιού-Μια κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες

Απαιτούμε να παρθεί καταδικαστική απόφαση και όλοι οι εγκληματίες – ναζιστές να βρεθούν στην φυλακή!