Κοινότητα Άνω Σύρου: Παραίτηση συμβούλου με εθελοντική προσφορά – Έντονες οι διαμάχες με τον πρόεδρο

Την παραίτησή του από τη θέση του συμβούλου της Κοινότητας Άνω Σύρου κατέθεσε προσφάτως ο Βαγγέλης Ρούσσος, η οποία έγινε αποδεκτή την Πέμπτη 8/10 από τον δήμαρχο, Νίκο Λειβαδάρα.

Ο Βαγγέλης Ρούσσος ο οποίος εξελέγη στις κοινοτικές εκλογές του 2019 με το συνδυασμό της σημερινής μείζονος μειοψηφίας, πήρε την απόφασή του να αποσυρθεί από την τοπική αυτοδιοίκηση, εκθέτοντας τους λόγους της παραίτησής του με επιστολή που κατέθεσε προ ημερών στον κ. Λειβαδάρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας δημοτικής θητείας, ο Βαγγέλης Ρούσσος είχε έντονες και δημόσιες διαμάχες, κυρίως μέσω των social media, με το νυν πρόεδρο της Κοινότητας Άνω Σύρου, Πέτρο Ραουζαίο, με τον οποίον διαφώνησε ριζικά σε αρκετά βασικά θέματα με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η συνεργασία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Νέα ήττα για τον Φοίνικα...

Επίσης, ο Βαγγέλης Ρούσσος, προσέφερε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα εθελοντική εργασία, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του Κινίου με γνώμονα το κοινό καλό, ωστόσο, εμφανίσθηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος καθώς η συγκεκριμένη προσφορά κατακρίθηκε αλλά και καταγγέλθηκε από μερίδα πολιτών.

Στην παραίτησή του αναφρει ότι θα πρέπει να σταματήσουν τα κοινοτικά συμβούλια να αποτελούν “γλάστρες” της κάθε δημοτικής αρχής και του κάθε προέδρου Κοινότητας.