Ενημερωτική συγκέντρωση του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Σίφνου

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενημέρωση των μελών από τον Προϊστάμενο του Υπουργείου Τουρισμού Κυκλάδων Δημήτριο Ανδρούσο για τις Αδειοδοτήσεις Καταλυμάτων & για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Ενημερωτική συγκέντρωση του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Σίφνου

Στις 24-08-2020 ο υπάλληλος της ΠΥΤ Κυκλάδων ΑΝΔΡΟΥΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ επισκέφτηκε την Ν. Σίφνο, με σκοπό τoν έλεγχο της τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων κατά της πανδημίας COVID-19, στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Στα πλαίσια της εν λόγω επίσκεψης πραγματοποιήθηκε, ύστερα από πρωτοβουλία της ΠΥΤ Κυκλάδων καθώς και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Σίφνου, συγκέντρωση επαγγελματιών τουρισμού της Νήσου με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται στις επιχειρήσεις, καθώς και σε άλλα διαδικαστικά θέματα που άπτονται στον τρόπο λειτουργίας τουριστικών επιχειρήσεων.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Σίφνου και την Διεύθυνση του σχολικού συγκροτήματος ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΙΦΝΟΥ  “ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ” για την ευγενική παραχώρηση χώρου και για την υλοποίηση των σκοπών της συγκέντρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μία φούντωση, μια φλόγα έχω μέσα στην καρδιά! Αυτή είναι η Ντελαγκράτσια του Βαμβακάρη

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε την επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης, τόσο από άποψης συμμετοχής, όσο και από ουσιαστικής ενημέρωσης των συμμετεχόντων.

Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι τέτοιες ενέργειες συμβάλουν στην αίσθηση της πραγματικής συνδρομής από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Τουρισμού, στα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Τουρισμού.