“Άρωμα” Νάξου στο νέο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Πραγματοποιήθηκαν χτες, στη Θεσσαλονίκη, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων Οργάνων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ). Μεταξύ των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου εκλέχτηκε και ο Ναξιώτης αντιδήμαρχος τουρισμού και ο μοναδικός υποψήφιος απο τις Κυκλάδες κος Βαγγέλης Κατσαράς.
ME IΔIAITEPH TIMH KAI XAPA, ANAKOINΩNΩ THN EKΛOΓH MOY ΩΣ MEΛOΣ TOY NEOY ΔIOIKHTIKOY ΣYMBOYΛIOY THΣ ΠANEΛΛHNIAΣ OMOΣΠONΔIAΣ ΞENOΔOXΩN (ΠOΞ), OΠΩΣ ANAΔEIXΘHKE ΣTIΣ APXAIPEΣIEΣ ΠOY ΠPAΓMATOΠOIHΘHKAN ΣHMEPA, ΣTH ΘEΣΣAΛONIKH.
MEΣA ΣE KAIPOYΣ KPIΣHΣ KAI ΣE ΠPΩTOΦANEIΣ ΣYNΘHKEΣ ΓIA OΛOYΣ MAΣ, H EKΛOΓH MOY AYTH ENIΣXYEI THN ΠEΠOIΘHΣH MOY OTI OI ΣYΛΛOΓIKEΣ ΠPOΣΠAΘEIEΣ EINAI IKANEΣ NA ΠPOΣΠEPAΣOYN KAΘE ΣKOΠEΛO ΣTON TOYPIΣTIKO TOMEA KAI NA ENΔYNAMΩΣOYN TON ΞENOΔOXEIAKO KΛAΔO, O OΠOIOΣ KAI ΣYNIΣTA BAΣIKO ΠYΛΩNA ΣTHPIΞHΣ THΣ EΛΛHNIKHΣ OIKONOMIAΣ KAI IΔIAITEPA TΩN NHΣIΩN MAΣ! BAΣIKOΣ MOY ΣTOXOΣ KAI ΠPOTEPAIOTHTA EINAI NA ΦANΩ ANTAΞIOΣ THΣ EMΠIΣTOΣYNHΣ ΣAΣ KAI NA ΦEPΩ EIΣ ΠEPAΣ KAI ME EΠITYXIA TA KAΘHKONTA ΠOY ΘA MOY ANATEΘOYN. ΣAΣ EYXAPIΣTΩ AΠO KAPΔIAΣ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Για μια θέση στις ...Κυκλάδες

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) έλαβαν χώρα την Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν βάσει σταυρών προτίμησης οι:

1. ΤΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

2. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

3. ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

4. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ

5. ΧΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

6. ΣΒΥΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

7. ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

8. ΚΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

9. ΜΑΪΣΤΡΑΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

10. ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

11. ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

12. ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Αναπληρωματικά μέλη:

1. ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2. ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3. ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

6. ΣΟΥΡΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν βάσει σταυρών προτίμησης οι:

1. ΜΙΤΖΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

2. ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Άνδρος: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 89χρονου - Τα μεγάλα λάθη των ληστών!

3. ΛΑΣΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε Σώμα εντός των επόμενων ημερών.

Αμέσως μετά, ο Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε πως «ενωμένοι, οι ξενοδόχοι ξέρουν να νικούν. Αυτό το μήνυμα στέλνει παντού σήμερα η ΠΟΞ. Με συνέπεια στις θέσεις μας και συνέχεια στη δράση μας, προχωράμε μπροστά, με δύναμη και αυτοπεποίθηση, για να περάσουμε πάνω από τον πήχη των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συναδέλφους μου για τη μαζική συμμετοχή τους στη διαδικασία και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

To ξενοδοχείο, σε συνθήκες μηδενικής ρευστότητας, είναι πάνω από μια μαύρη τρύπα που απειλεί να το καταπιεί. Με 6.027 ξενοδοχεία που άνοιξαν μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες και 4.000 που δεν τα κατάφεραν, το διακύβευμα δεν αφορά απλά έναν κλάδο, είναι εθνικό. Το ελληνικό ξενοδοχείο πρέπει να ζήσει και να μην το πάρει ο άνεμος. Γιατί δεν υπάρχει ελληνική οικονομία χωρίς ελληνικό τουρισμό και δεν υπάρχει ελληνικός τουρισμός χωρίς ελληνικό ξενοδοχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σαντορίνη: Ήταν μεθυσμένος, έκλεψε αυτοκίνητο και τράκαρε!

Τώρα είναι η ώρα των πράξεων του κράτους και της κυβέρνησης. Δεν επαιτούμε ούτε για χάρες, ούτε για δανεικά κι αγύριστα. Απαιτούμε τον σεβασμό του κλάδου, γιατί τον δικαιούμαστε, έχοντας αποδείξει επανειλημμένα την προσφορά μας στην οικονομία και την κοινωνία» τόνισε ο κ. Τάσιος.