Αποκλειστικό: Αρνητικό το 2ο τεστ κορωνοϊού στο δίχρονο παιδί στη Σύρο!

Τελικά… όλα καλά με το 2χρονο παιδί που  διαγνώστηκε θετικό πριν από λίγες ημέρες στη Σύρο.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, οι οποίες προέρχονται από το στενό οικογενειακό κύκλο του 2χρονου παιδιού και μετά από δική τους πρωτοβουλία αποφάσισαν να κάνουν νέο τεστ εντός του 24ωρου και συγκεκριμένα μετά από 9 ώρες.

Τελικά μετά από δύο βασανιστικά 24ωρα που πέρασε η οικογένεια και οι συγγενείς το δεύτερο αποτέλεσμα τους σκόρπισε με χαμόγελα δίνοντας απαντήσεις στα ερωτηματικά που έμεναν αναπάντητα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Cyclades24.gr, το επαναληπτικό τεστ για το 2χρονο παιδί έβγαλε αρνητικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα η ανακούφιση ήρθε ακόμα πιο πολύ, όταν ο γονέας επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και τον ενημέρωσε για το αρνητικό αποτέλεσμα. Από τον ΕΟΔΥ συνέστησαν στον γονέα να κρατήσει το αρνητικό αποτέλεσμα ως πιο σίγουρο, κάτι που φυσικά ανακούφισε την οικογένεια και φυσικά ένα ολόκληρο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Με καλοκαιρία και αθρόα συμμετοχή η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Σύρο

Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά την έκκληση να ακολουθούμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας. Παραμένουμε σε πλήρη και διαρκή εγρήγορση, ωστόσο υπάρχουν πολλά ερωτηματικά στον τρόπο που γίνεται η ιχνηλάτηση και η διαδικασία επιβεβαίωσης των κρουσμάτων.

Επίσης κάτι άλλο που παρατηρείται στις κλειστές κοινωνίες, όπως και σε αυτή την περίπτωση στη Σύρο, είναι ότι δεν υπάρχει ψυχραιμία μεταξύ των ανθρώπων με αποτέλεσμα να υπερτερεί ο εκφοβισμός τόσο στη κοινωνία όσο και στο χώρο της εργασίας τους.