Αναβάλλεται η φετινή εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού

Αναβάλλεται η φετινή εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Αναβάλλεται η φετινή εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού

Σας ανακοινώνουμε ότι λόγω του συνθηκών που βιώνει η Χώρα μας και της δυσκολίας συγκέντρωσης του πληθυσμού, σε κλειστούς χώρους, με αφορμή την εξέλιξη της επιδημίας Covid – 19, μετά από 7 (επτά) συνεχή έτη πραγματοποίησης της Εκδήλωσης, για τον Καρκίνο του Μαστού, η φετινή εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου 2020 στο Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, για τον Οκτώβριο 2021, καιρού και συνθηκών επιτρέποντος!

Ως εκ τούτου, θα ήθελα εγώ προσωπικά, καθώς και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Ψηφιακής Απεικονιστικής Διάγνωσης, να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης-κ. Νικόλαο Λειβαδάρα, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού-κ. Αλίκη Λεονταρίτη, καθώς και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, για την ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση του Θεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ, για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης Εκδήλωσης.

Επιπλέον, τους ευχαριστούμε θερμά, γιατί με την υπ΄αριθ. 466/19 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε μετά από αίτησή μας και πρόκειται να πραγματοποιηθεί, η καθιερωμένη Φωταγώγηση του Ιστορικού Δημαρχιακού Μεγάρου, του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, σε χρώμα “ρόζ”, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 19/10/2020 έως και την Κυριακή 25/10/2020, δεδομένου ότι ο μήνας Οκτώβριος, είναι ο μήνας αφιερωμένος παγκοσμίως, στην Πρόληψη κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Με την ελπίδα ότι προχωράμε μπροστά και θα νικήσουμε τον Καρκίνο του Μαστού καθώς και τον Covid – 19, δίνουμε ραντεβού για τον Οκτώβριο 2021 και σας ευχόμαστε υγεία και μόνο υγεία!

Ο Ιδιοκτήτης και Επιστημονικά Υπεύθυνος Ιατρός,

του Κέντρου Ψηφιακής Απεικονιστικής Διάγνωσης,

Απέργης Σέργιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Συνάντηση του Γιώργου Μαραγκού με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Σύρου