Πρόγραμμα κατάρτισης ΕΦΕΤ «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»

 

Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ με αφοσίωση προσφέρει τις πιο συμφέρουσες λύσεις στην ποιοτική εκπαίδευση υλοποιώντας προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού επιχειρήσεων.

 

Νέο Πρόγραμμα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα:

 

Εστιατόρια,

Καφετέριες,

Ζαχαροπλαστεία,

Ξενοδοχεία,

Ψητοπωλεία,

Φούρνοι,

Σούπερ Μάρκετ,

Τυροκομεία,

Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π.

 

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Πλειάδων Γη": Ζήσε τη... "λευκή μαγεία" στην Ορεινή Κορινθία!

Διάρκεια προγράμματος: 10 ώρες.

Στο τέλος κάθε Προγράμματος οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.
Η βεβαίωση αυτή αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στις υποχρεωτικές εξετάσεις του ΕΦΕΤ.

Πληροφορίες και αιτήσεις στο ΚΕΚ ΣΤΟΧΕΥΣΗ

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00-17:00 – ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ 1, Βαπόρια, ΣΥΡΟΣ

ΤΗΛ:  22810-82302 E-MAIL: [email protected]