Ο Φάρος της Ηρακλειάς φωτίζει ξανά – Πώς αποκαταστάθηκε η βλάβη μέσα σε μια ημέρα

Μια δημόσια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε το έναυσμα για την άμεση λύση μιας εκκρεμότητας μηνών η οποία δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου ασήμαντη.

Όλα ξεκίνησαν όταν χρήστης ρωτούσε δημόσια αν κάποιος γνωρίζει ποια υπηρεσία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία των Φάρων, καθώς εκείνος της Ηρακλειάς παρέμενε ανενεργός για αρκετό καιρό, γεγονός που θα μπορούσε να εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για τη ναυσιπλοΐα και την ασφαλή διέλευση των σκαφών. Έπειτα από μια μικρή σύγχυση ανάμεσα στους χρήστες για το ποια τελικά υπηρεσία είναι υπεύθυνη, τη λύση ήρθε να δώσει συνεργάτιδα του πρωθυπουργικού γραφείου η οποία, μάλιστα, ενημέρωσε δημοσίως για την αρμοδιότητα και ταυτόχρονα -ιδιωτικά- προσφέρθηκε να ενημερώσει για το πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σύρος 2002: Μέσω Τήνου... στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων - Συνεχίζει και φέτος το πλάνο χωρίς συνδρομή για την Κ18

Την ίδια ημέρα, με παρέμβαση του Πρωθυπουργικού γραφείου ενημερώθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Οικονόμου, με τη φροντίδα του οποίου η βλάβη αποκαταστάθηκε ταχύτατα και το βράδυ της ίδια ημέρας ο Φάρος λειτουργούσε ξανά. Ας σημειωθεί δε ότι η ίδια συνεργάτιδα μετέφερε τη διαβεβαίωση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, πως το γραφείο είναι πάντα ανοιχτό για την αναζήτηση λύσεων στα όποια προβλήματα ανακύπτουν και θα κάνουν την καθημερινή διαβίωση των νησιωτών καλύτερη.