Νέα προβλήματα στο… πολύπαθο στενό της οδού Ανάφης (ΦΩΤΟ)

Βρωμιά, δυσωδία, ακόμα και... ποντίκια στο στενό της οδού Ανάφης εξαιτίας των σκουπιδιών που αφήνουν ασυνείδητοι μαζί με την ανακύκλωση

Νέα προβλήματα στο… πολύπαθο στενό της οδού Ανάφης (ΦΩΤΟ)

Νέες “περιπέτειες” για το πολύπαθο στενό της οδού Ανάφης στο κέντρο της Ερμούπολης…

Το μικρό κάθετο στενό στην κεντρικό πεζόδρομο της πόλης (Πρωτοπαπαδάκη) αποτέλεσε για πολλά χρόνια πρόβλημα για την περιοχή λόγω της έντονης δυσοσμίας από την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι δημόσιες τουαλέτες.

Το πρόβλημα αυτό λύθηκε με την επισκευή τους και τον τακτικό καθαρισμό τους, ωστόσο το… πολύπαθο στενό δεν λέει να ησυχάσει…

Στο συγκεκριμένο σημείο αφήνουν, κατόπιν συνεννόησης, οι καταστηματάρχες της περιοχής υλικά ανακύκλωσης (κυρίως κούτες) τα οποία μαζεύονται καθημερινά.

Ωστόσο κάποιοι ασυνείδητοι βρήκαν την ευκαιρία να ξεφορτωθούν τα απορρίμματά τους, αφήνοντας πάνω στις κούτες της ανακύκλωσης σακούλες με σκουπίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σύρος: 4 περιστατικά νόσου των δυτών σε αθλητές του Παγκόσμιου Υποβρύχιας Αλιείας

Το αποτέλεσμα είναι το στενό να είναι και πάλι βρώμικο, η δυσοσμία πολλές φορές ανυπόφορη, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα των περίοικων στο σημείο έχουν δει πολλές φορές και ποντίκια.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες το πρόβλημα είναι αρκετά έντονο, καθώς δεν μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά, αλλά σε καθημερινή βάση είναι πολλοί αυτοί που παρατούν τα σκουπίδια τους στο συγκεκριμένο σημείο.