Ν. Λειβαδάρας: Το παραλήρημα σας αυτή τη φορά ξεκίνησε, γιατί σας «έτσουξαν» τα 2 εκ. ευρώ που εξασφαλίσαμε

Σε απάντηση στη δήλωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, αναφορικά με την πορεία της δημοτικής αρχής, προέβη ο δήμαρχος, Νίκος Λειβαδάρας, η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

Για μια ακόμη φορά ο κ. Μαραγκός, με τον παραληρηματικό λόγο που τον διακρίνει, επιτίθεται κατά της Δημοτικής  Αρχής,  προσπαθώντας να διαμορφώσει άποψη στην κοινή γνώμη για δήθεν ανύπαρκτο Δήμαρχο και απούσα Δημοτική Αρχή. Απεγνωσμένη προσπάθεια του ίδιου και των συνεργατών του, αλλά εις μάτην. Τα γεγονότα περίτρανα τον διαψεύδουν!

Προφανώς, κύριε Μαραγκέ, το παραλήρημά σας αυτή τη φορά ξεκίνησε, γιατί σας «έτσουξαν» τα δύο εκατομμύρια ευρώ που εξασφαλίσαμε ως Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου για λιμενικές μελέτες στο νησί. Καμιά αναφορά σε αυτό!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Στην τελική ευθεία για το Beach Volley της Βάρης (δηλώσεις συμμετοχής)

Φαίνεται πως ξεχνάτε ότι ο Δήμος έχει συνέχεια και δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι και έργα προγραμματισμένα επί των ημερών σας υλοποιούνται χωρίς χρονοτριβή.

Μήπως, κ. Μαραγκέ, απουσιάζετε από το νησί και δεν παρακολουθείτε την εξέλιξη του έργου αποχέτευσης Βάρης; Ή θέλετε να καρπωθείτε  την υλοποίηση και αυτού του έργου, όπως κάνατε με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Ερμούπολης, έργο έτοιμο «στο πιάτο» επί δημαρχίας Γιάννη Δεκαβάλλα;

Προσπαθείτε να προβάλετε το δικό σας έργο, χωρίς να στέκεστε καθόλου στα έργα της παρούσας δημοτικής αρχής, που μέσα σε ένα χρόνο διακυβέρνησης του Δήμου είναι πολλαπλάσια του έργου των πέντε ετών της δικής σας θητείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μάριος Βουτσίνος: «Οι Συριανοί δημότες μας εμπιστεύονται και κοιτάμε μόνο μπροστά»

Κύριε Μαραγκέ,

σταματήστε να λαϊκίζετε!  Αντιπολίτευση δεν γίνεται με    αοριστολογίες και ισοπέδωση του έργου των άλλων.  Η απειρία σας στην πολιτική φαίνεται, όταν με λόγο κενό περιεχομένου προσπαθείτε να διαμορφώσετε στρεβλή άποψη στους δημότες.

Καμιά πανδημία δεν σταμάτησε το έργο μας και κανείς μας δεν κρύφτηκε πίσω από το πρόσχημα «πανδημία». Απλά δεν αντέχετε να παραδεχθείτε ότι έγιναν όλες οι  απαιτούμενες ενέργειες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όλο αυτό το διάστημα, παρ’ όλη την αντικειμενική δυσκολία χειρισμών στο πολύ ευαίσθητο θέμα Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής.

Στο πρώτο δια ζώσης Δημοτικό Συμβούλιο, έκανα ένα μίνι απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, τον οποίο προσπαθήσατε να  υποβαθμίσετε, για να μη φανεί η ένδεια των δικών σας πεπραγμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μάζεψαν υπογραφές και διαμαρτύρονται για την στάθμευση οι επιχειρηματίες της οδού Στ. Πρωίου

Μην ανησυχείτε! Θα γίνει λεπτομερής απολογισμός των πεπραγμένων μας και τότε να δω τι θέση θα πάρετε. Τα καλύτερα έρχονται σύντομα!!!!

Κύριε Μαραγκέ,

έχετε πλέον κουράσει αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια. Η μόνη αλήθεια είναι ότι φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά η αδιαφορία σας για το έργο που έχετε κληθεί να επιτελέσετε. Αυτό της γόνιμης αντιπολίτευσης.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης

Νικόλαος Λειβαδάρας