ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: Εγγραφείτε Δωρεάν!!!

 

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Θεοδώρου έχουν μία συνεχή παρουσία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1980. Με 2 κέντρα εκπαίδευσης σήμερα, στην Ερμούπολη και στην Βάρη, προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια σπουδές υψηλής ποιότητας στον τομέα των ξένων γλωσσών. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της εποχής και τις εξελίξεις της τεχνολογίας πάνω στην εκπαίδευση, στοχεύουμε πάντα στην παροχή τω πιο σύγχρονων και πρωτοποριακών μεθόδων διδασκαλίας με ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων (CAMBRIDGE, IELTS, MICHIGAN, TOEIC, NOCN και άλλων).

Ευκολία στην εκμάθηση!

  • Με την χρήση διαδραστικών πινάκων στην τάξη και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ELTSKILLS και από το σπίτι, η εκμάθηση γίνεται πιο ενδιαφέρουσα διευκολύνοντας όχι μόνον άτομα με μαθησιακές δυσκολίες, αλλά κάνοντας το διάβασμα πιο ενδιαφέρον για όλους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σύρος: Βλάβη στο εργοστάσιο αφαλάτωσης

Είμαστε μαζί σας! Μειώστε τα χρόνια σπουδών και κερδίστε τα δίδακτρα και τον χρόνο 3 τάξεων!

  • Αξιοποιώντας πραγματικά την γνώση από τα επίπεδα A Junior –D, οι σπουδάστριες/ σπουδαστές μας έχουν την δυνατότητα να διαγωνιστούν απευθείας για το B2 (LOWER), κερδίζοντας δύο ολόκληρα χρόνια κι έπειτα να συνεχίσουν για το C1 – C2 (ADVANCE – PROFICIENCY) κάνοντας 2 τάξεις σε 1, γλιτώνοντας, έτσι, τον χρόνο αλλά και τα δίδακτρα που αντιστοιχούν σε αυτά τα 3 χρόνια συνολικά!!!
  • Εγγραφείτε δωρεάν και αξιοποιήστε την έκπτωση (5-20%) που σας αναλογεί (αδέρφια, πολύτεκνοι και προεξόφληση συνολικού ετήσιου ποσού).

Τα Κέντρα μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και ανάγκες: με τμήματα παιδικά, εφηβικά, φοιτητικά και ενηλίκων, δημοσίων, τραπεζικών και ξενοδοχειακών υπαλλήλων, οι οποίοι χρειάζονται τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα για να διευρύνουν τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς τους ορίζοντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Είσαι άνεργος, ζεις στη Σύρο και ψάχνεις εργασία; Δείτε τις και σταματήστε να είστε άνεργοι!

Let’s play! It always works!

  • Στα παιδικά τμήματα εισάγουμε μεθόδους θεατρικού παιχνιδιού – drama games – κάνοντας το μάθημα πιο θελκτικό, διεγείροντας και διευρύνοντας την αντίληψη και τους πνευματικούς ορίζοντες, όχι μόνο των παιδιών, αλλά και τους δικούς μας. Άλλωστε, η μάθηση γίνεται ευκολότερη αν την δούμε… σαν παιχνίδι!

Στόχος μας είναι η παροχή ουσιαστικής ξενόγλωσσης  εκπαίδευσης σε όλες τις ηλικίες και ο ποιοτικός χρόνος αλληλεπίδρασης στην τάξη. Με γνώμονα την αγάπη και την υπευθυνότητα αναβαθμιζόμαστε διαρκώς λαμβάνοντας υπόψιν τις δικές σας ανάγκες. Με ανανεωμένη πλέον διεύθυνση, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, την εφαρμογή  σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας και την χρήση νέων τεχνολογιών στις άρτια εξοπλισμένες αίθουσες, παρέχουμε τις υποδομές εκείνες που οι μαθήτριες/ μαθητές μας μπορούν να αξιοποιήσουν για να επιτύχουν τους στόχους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Δήμος Σύρου-Ερμούπολης: Ρύθμιση οφειλών για τέλη οστεοθηκών

Οι διαχρονικές επιτυχίες των σπουδαστών μας έκαναν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Θεοδώρου  ένα από τα πιο δημοφιλή  εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών στην Σύρο και μας χάρισαν τη μοναδική εμπειρία: τη χαρά του να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα.