Η TUI διακόπτει τις πτήσεις προς Μύκονο και Σαντορίνη

Δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα μετά την ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης που ενημέρωσε ότι θα επιβάλει καραντίνα 14 ημερών στους Βρετανούς που επιστρέφουν από έξι ελληνικά νησιά και η TUI UK προχώρησε σε αναστολή του προγράμματος ταξιδίων της σε 5 ελληνικούς προορισμούς από σήμερα 8 Σεπτεμβρίου έως και τις 22 του ίδιου μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, η TUI UK δεν θα πραγματοποιεί ταξίδια για Χανιά, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονο και Ζάκυνθο. Επίσης, αναστέλλει όλα τα ταξίδια για Μάλια Ηρακλείου και Λαγανά Ζακύνθου, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

svg%3E

Η επιστολή

«Λόγω των συμβουλών του FCDO για όλα τα μη απαραίτητα ταξίδια σε πολλά ελληνικά νησιά, η TUI UK ακύρωσε όλες τις διακοπές από την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στους ακόλουθους προορισμούς, έως και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020: Θήρα Ζάκυνθος (Ζάκυνθος) Κρήτη (Χανιά και Ηράκλειο) Μύκονος Όλοι οι πελάτες που επηρεάζονται θα ειδοποιηθούν και θα έχουν την επιλογή να τροποποιήσουν ή να ακυρώσουν και να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων σε μετρητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Οικογενειακές διακοπές στην Σχοινούσα για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη (φωτο)

Επιπλέον, λόγω των πρόσφατων θετικών περιπτώσεων από πελάτες που επέστρεψαν από τα θέρετρα του Λαγανά στη Ζάκυνθο και τα Μάλια στην Κρήτη, η TUI UK αποφάσισε να μην προσφέρει πλέον διακοπές στον Λαγανά ή στα Μάλια έως τις 31 Οκτωβρίου 2020. Όλοι οι πελάτες που επηρεάζονται θα ειδοποιηθούν και προσφέρθηκε να τροποποιήσει ή να ακυρώσει και να λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων σε μετρητά».