Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου προσέφερε θερμόμετρα στα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη το μεσημέρι στα Γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και προσέφερε 22 μετωπικά θερμόμετρα για την υγειονομική προστασία των παιδιών των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Σύρου.

Η συγκεκριμένη δωρεά έγινε ύστερα από αίτημα του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, Παναγιώτη Λίτσα, παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κυκλάδων, Χρήστου Καφτηράνη.

Ο κ. Παναγιώτης Λίτσας ευχαρίστησε τον κ. Δωρόθεο Β΄ για την προσφορά του, ο οποίος επεσήμανε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η Ιερά Μητρόπολη βρίσκονται πάντα στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, για την ικανοποίηση αιτημάτων, προς διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Η ανταπόκριση της Συριανής κοινωνίας ήταν συγκινητική"

Με το ίδιο πνεύμα μίλησε και ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλαδων κ. Χρ. Καφτηράνης.

Ο κ. Δωρόθεος Β΄ ευχήθηκε η χρήση των θερμομέτρων να αποδειχθεί περιττή και όλα τα παιδιά να είναι πάντοτε υγιή και ασφαλή, όπως και όλοι οι πολίτες της Σύρου, τονίζοντας πως  οι κάτοικοι του νησιού καθ’ όλο το διάστημα της πανδημίας έχουν επιδεικνύει υψηλό αίσθημα ευθύνης στην πρόληψη από τον ιό.