Η δήμαρχος Κέας μιλά για το νησί στο γαλλικό Forbes

Συνέντευξη παραχώρησε η Δήμαρχος Κέας, Ειρήνη Βελισσαροπούλου, στον δημοσιογράφο του γαλλικού Forbes, Jean-Jacques Manceau.

Μίλησε στο διεθνώς αναγνωρισμένο μέσο για την Κέα, το κρυμμένο στολίδι των Κυκλάδων.

Σχολιάζοντας την τουριστική περίοδο που πέρασε, ανέφερε τα χαρακτηριστικά τα πλεονεκτήματα της Κέας που την κάνουν ξεχωριστή και τους λόγους που την επιλέγουν πολλοί επισκέπτες. Δήλωσε επίσης την επιθυμία της ίδιας και των κατοίκων να διατηρηθεί η ταυτότητα του νησιού. Μίλησε ακόμα για τις συντονισμένες προσπάθειες όλων, χάρη στις οποίες η φετινή δύσκολη σεζόν είχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

“Η προβολή αυτή είναι πολύ σημαντική για το νησί μας, μιας και το Forbes αποτελεί διεθνώς κορυφαίο μέσω ενημέρωσης. Είναι ένα αμερικανικό περιοδικό με θέμα τις επιχειρήσεις, που ασχολείται κυρίως με την οικονομία, τις επενδύσεις, την τεχνολογία, την επιστήμη, τη βιομηχανία και το εμπόριο. Το γαλλικό Forbes (forbes.fr) έχει πάνω από 1.000.000 επισκέψεις το μήνα. Υπάγεται στον μεγαλύτερο παγκοσμίως ενημερωτικό κολοσσό με θέμα την οικονομία”, αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Κέας για το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Δύο συλλήψεις για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Νάξο

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στα γαλλικά εδώ.