ΕΟΤ: Fam trip σε Κυκλάδες για το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό blog της Ρουμανίας

Τη Σαντορίνη, τη Νάξο, την Πάρο και τη Μύκονο επισκέφθηκε διαδοχικά από τις 13 έως τις 22 Σεπτεμβρίου ο Cezar Dumitru, εκπρόσωπος και βασικός αρθρογράφος του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού blog της Ρουμανίας Imperator Travel, στο πλαίσιο ταξιδίου εξοικείωσης (fam trip) που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας, σε συνεργασία με τους τοπικούς δήμους και την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού (ΠΥΤ) Κυκλάδων.

Σκοπός του ταξιδιού του Ρουμάνου blogger, που διοργάνωσε ο ΕΟΤ, ήταν η συγκέντρωση στοιχείων και πλούσιου φωτογραφικού υλικού για τη σύνταξη αφιερωμάτων για τα νησιά αυτά, καθώς οι Κυκλάδες αποτελούν ανερχόμενο προορισμό για τους Ρουμάνους τουρίστες και ειδικότερα για όσους διαθέτουν μεσαία και υψηλά εισοδήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Το περιοδικό Travel & Leisure ανακαλύπτει "ένα μυστικό κομματάκι του Ελληνικού παραδείσου"

Το Imperator Travel έχει καθιερωθεί στην τουριστική αγορά της Ρουμανίας ως το σημαντικότερο και ποιοτικότερο ταξιδιωτικό blog και για τον λόγο αυτό συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους T.Os της χώρας, ενώ ο C. Dumitru θεωρείται από τους πλέον έμπειρους και αξιόπιστους ταξιδιωτικούς αρθρογράφους με σημαντική επιρροή στην τουριστική αγορά.