Δύσκολες ώρες για τον Νόνι Λίμα

Στο πλευρό του Νόνι Λίμα βρίσκονται τόσο η Νέα Σμύρνη και ο Πανιώνιος, όσο και πολλοί άλλοι ποδοσφαιρικοί και μη, στηρίζοντας αυτό τον σπουδαίο άνθρωπο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει επιπλοκές στην υγεία του, μετά από σοβαρή χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

Η αναφορά που γίνεται σε σελίδα της Νέας Σμύρνης:

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΝΙ ΛΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ-ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Ο αγαπημένος των φίλων του Πανιωνίου παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΝΟΝΙ ΛΙΜΑ υποβλήθηκε πρόσφατα σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση η οποία στην συνέχεια παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του.

Κοντά του βρέθηκαν οι συμπαίκτες του από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  “Ο Ερμής” συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου

Στην προσπάθεια τους να στηρίξουν τον ΝΟΝΙ προγραμμάτισαν φιλικό αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ για την οικονομική ενίσχυση του.

Ο αγώνας όμως λόγω μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ για να πραγματοποιηθεί σε ευθετότερο χρόνο όταν οι συνθήκες με την πανδημία το επιτρέψουν και σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών προτίθεται να ανοίξει Τραπεζικό Λογαριασμό για την ενίσχυση του ΝΟΝΙ ΛΙΜΑ ο αριθμός του οποίου σύντομα θα ανακοινωθεί.