Στον Άρη Σύρου ο Στέλιος Κέλλης

Την συμφωνία του με τον έμπειρο αθλητή Στέλιο Κέλλη ανακοίνωσε ο Άρης Σύρου

Στον Άρη Σύρου ο Στέλιος Κέλλης

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή η ομάδα μας, ο φίλαθλος κόσμος του Άρη Σύρου, αλλά και το διοικητικό συμβούλιο καλωσορίζουμε το νησί μας τον Στέλιο Κέλλη.

Μετά τις συζητήσεις με τον Πανελλήνιο (πρώην πλέον ομάδα του αθλητή) βρέθηκε η… χρυσή τομή και ο παίκτης κατέληξε στην ομάδα μας. Ο Στέλιος ο οποίος έχει ρίζες από τη Σύρο πείστηκε από τα πλάνο της ομάδας μας, καθώς οι στόχοι είναι υψηλοί και μετά τις απαραίτητες διευκρινήσεις ο παίκτης είπε το ναι και εντάχθηκε στο δυναμικό μας.

Η μητέρα του νέου μας αθλητή έχει καταγωγή από τη Σύρο και φυσικά μένει μόνιμα στο νησί μας, οπότε θέλει να γευτεί τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική με μία ομάδα η οποία είναι και στην ιδιαίτερή του πατρίδα.

Το Δ.Σ. του Άρη Σύρου καλωσορίζει τον Στέλιο και του εύχεται να είναι πάνω από όλα υγιής, να έχει πολλές επιτυχίες και όλοι μαζί στο τέλος να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα.

Το βιογραφικό του Στέλιου Κέλλη

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού όπου και έπαιξε ως το εφηβικό. Λόγω τραυματισμού έχασε την μεγάλη ευκαιρία να παίξει ακόμη και στο τμήμα των ανδρών. Στην συνέχεια αγωνίσθηκε στη Νήαρ Ηστ στην Β’ Εθνική και στον Μίλωνα (Γ’ Εθνική). Τα τελευταία χρόνια αγωνίσθηκε στον Τριφυλλιακό (Β’ – Γ’ ΕΣΚΑ), Θρακομακεδόνες (Β’ΕΣΚΑ), Άνοιξη (Δ’ΕΣΚΑ) και Πανελλήνιο (Γ’ ΕΣΚΑ).

Ο παίκτης μετά τις υπογραφές είπε για την συμφωνία του με τον Άρη: «Νομίζω ότι οι παίκτες καλύτερα να μιλάνε στα γήπεδα και αυτή είναι η υπόσχεση μου στο στον Άρη Σύρου. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου, θεωρώ ότι θα έχουμε μια καταπληκτική χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Συνέντευξη τύπου με ευρωπαϊκό αέρα για το Διεθνές τουρνουά στην Σύρο