«ΠΡΩΤΑ Η ΣΥΡΟΣ»: Η Σύρος έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες

Φίλες και Φίλοι,

Μια πολυετής, δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Για τους επιτυχόντες, ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων, σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Θα θέλαμε να δώσουμε, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι γονείς σας, οι καθηγητές σας, αλλά και όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για εσάς. Η Σύρος έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες που κάποια στιγμή, από όποια θέση κι αν βρεθούν, θα συμβάλουν κι αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξή του νησιού μας.

Η επιτυχία αυτή σηματοδοτεί μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σημαντική διάκριση για το παραδοσιακό τυρί «Σαν Μιχάλη» της εταιρείας Ζωζεφίνος

Θερμές ευχές στους γονείς που έδωσαν το δικό τους αγώνα και στήριξαν ηθικά και οικονομικά – παρά την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία – την επιτυχία των παιδιών τους, αλλά και των εκπαιδευτικών που με τη μεθοδική δουλειά τους στάθηκαν κοντά στους μαθητές,σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους μαθητές που φέτος προσπάθησαν αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Δεν πρέπει να απογοητεύονται γιατί η ζωή είναι γεμάτη με δεύτερες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές. Άλλωστε μια προσωρινή αποτυχία, με σωστή διαχείριση και πολλή δουλειά, μπορεί να γίνει το εφαλτήριο μιας μεγαλύτερης επιτυχίας.

Καλή πρόοδο σε όλους

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΠΡΩΤΑ Η ΣΥΡΟΣ»