“Ο κουρέας της Σύρου” – lock up your daughters: Όπερα με Κυκλαδίτικο ύφος… σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Σύρο!

MARK MILHOFER & GERMAN OLVERA 20 & 21/8 στη Σύρο

Η διεθνής οπερατική σκηνή, στη Σύρο!

Στο Boutique Di Mare Hotel στην Ποσειδωνία,θα πραγματοποιηθεί η όπερα “Ο κουρέας της Σύρου” – lock up your daughters! Σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την περίσταση, στον αίθριο χώρο του Ξενοδοχείου που θα θυμίζει όπερα με Κυκλαδίτικο ύφος. 

Δύο λαμπεροί και καταξιωμένοι λυρικοί τραγουδιστές της διεθνούς οπερατικής σκηνής έρχονται για πρώτη φορά στις Κυκλάδες, στην ιστορική Σύρο, για να παρουσιάσουν σημαντικά έργα μεγάλων λυρικών συνθετών, και όχι μόνο!

Ο τενόρος Mark Milhofer και ο βαρύτονος German Olvera συνεργάστηκαν για πρώτη φορά σε μια παραγωγή του Κουρέα της Σεβίλλης του Rossini, υπό τη διεύθυνση του Έλληνα μαέστρου Γιώργου Πέτρου, στη Ράιζ-όπερα της Ολλανδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σύρος – Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων: Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται

Ο Mark ενσάρκωνε τον αγαπημένο Ισπανό Κόμη, και ο Olvera έπαιζε τον πονηρό Κουρέα. Μετά και τον πρόσφατο θρίαμβο της παράστασης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, οι δύο τραγουδιστές επιστρέφουν στην Ελλάδα με αποσπάσματα από την πασίγνωστη όπερα, και μια μοναδική επιλογή από τις γνωστότερες άριες του λυρικού ρεπερτορίου, και τα πιo δημοφιλή αριστουργήματα του ιταλιάνικου και σπανιόλικου τραγουδιού, ενίοτε υπό τη συνοδεία της κιθάρας του German. Στο πιάνο ο αρχιμουσικός Νίκος Λαάρης.

Συμμετέχουν: German Olvera – Βαρύτονος Mark Milhofer – Τενόρος Nikolaos Laaris – Πιανίστας Ώρα έναρξης: 21. 00 Ώρα προσέλευσης : 20.15

Χώρος εκδήλωσης: Boutique Di Mare

Κόστος εισιτηρίων: 30€ απλή θέση, 40€ πλατεία, 55€ VIP θέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πάρτι στη Σύρο για καλό σκοπό...

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6936663082