“Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός” στις Κυκλάδες

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του θεσμού "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός" του Υπουργείου Πολιτισμού που πραγματοποιούνται την Κυριακή 30 Αυγούστου στη Σύρο

“Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός” στις Κυκλάδες

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του θεσμού Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός, παρουσιάζει, την Κυριακή 30 Αυγούστου, την παρακάτω εκδήλωση στις Κυκλάδες:

->Χορευτικά Σόλι από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρική Σκηνής | Αρχαιολογικό Μουσείο Σύρου |18.00 / 19.00 / 20.00
Προκρατήσεις εδώ:
https://digitalculture.gov.gr/2020/07/choreftikasoliapotobaletotisels-6/

Ο χορός θα δώσει το δικό του ξεχωριστό στίγμα στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή χορευτών του Μπαλέτου της ΕΛΣ αλλά και του καταξιωμένου Γιώργου Κοτσιφάκη, σε μια σειρά από χορευτικά σόλι που θα παρουσιαστούν σε εσωτερικούς χώρους αρχαιολογικών μουσείων.

Ως μια συνομιλία κίνησης και ακινησίας, οι χορευτές θα διηγηθούν καινούργιες ιστορίες πάνω σε χορογραφίες των ίδιων αλλά και των Ιωάννας Πορτόλου, Γιάννη Νικολαΐδη, Χρήστου Παπαδόπουλου και Κωνσταντίνου Ρήγου.

Συντελεστές:
Χορογραφία: Κωνσταντίνος Ρήγος
Χορεύει ο Στέλιος Κατωπόδης
Σαξόφωνο: Γκουίντο ντε Φλάβις

Χρήσιμες πληροφορίες

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο σε κάθε χώρο, όπου υπάρχει.
Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα: https://digitalculture.gov.gr/

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και 2 μέτρων για κλειστούς χώρους.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 1 – 1, 5 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πρόγραμμα χειμερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων Δήμου Θήρας