Νάξος: Η Βλάβη στο ταχύπλοο έφερε ουρές και συνωστισμό επιβατών και πλοίων γιατί στο λιμάνι δεν χωρούν δύο πλοία μαζί…

Συνωστισμός… ουρές επιβατών… και πλοίων!

Ναι καλά ακούσατε, αν και βρισκόμαστε στο 2020 και το νησί της Νάξου προσπαθεί να διεκδικήσει πίτα από την Τουριστική κίνηση κάνοντας σημαντικά βήματα ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, έρχεται σαν Ντόμινο το σημερινό περιστατικό να αποδείξει πόσο σημαντικό είναι η δημιουργία ενός νέου σύγχρονου λιμανιού.

Αυτή τη στιγμή η Νάξος, μπορεί να διαθέτει και την καλύτερη ακτοπλοϊκή σύνδεση σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά, αυτό όμως δε λέει τίποτα. Όσα πλοία και να διαθέτεις, εάν δεν υπάρχει ένα ασφαλές λιμάνι δουλειά δε κάνεις… Όσο κι εάν ακούγεται παράξενο δύο πλοία δεν χωράνε στο λιμάνι…

Πιο συγκεκριμένα σήμερα λίγο μετά τις 12.30 έφτασε στο λιμάνι της Νάξου, το ταχύπλοο Power Jet στο παρθενικό του ταξίδι από το Ηράκλειο προς τη Μύκονο (ενδιάμεσος σταθμός η Σαντορίνη, η Νάξος και η Πάρος ) διαπιστώθηκε ότι υπάρχει βλάβη στον καταπέλτη του Πλοίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το έλα να δεις… Σιγή ιχθύος, με τα πλοία να κάνουν ουρές…. αρόδου και τον κόσμο για άλλη μια φορά να πληρώνει τη νύφη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Υγειονομική βόμβα στην Τζιά"

Blue Star Naxos, Blue Star Delos,  Naxos Jet, Νέαρχος και World Champion Jet βρίσκονται αρόδου ενώ ο συνωστισμός των επιβατών στο λιμάνι καλά κρατεί. Μόνο Κωμικοτραγικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι στιγμές που εκτυλισσόντουσαν στο λιμάνι της Νάξου με τους επιβάτες μετά από 2,5 ώρες στον ήλιο να ανεβάζουν πίεση… και θερμοκρασία! Μάλιστα αρκετές ήταν οι φορές που ερχόντουσαν σε αντιπαράθεση με τους Λιμενικούς.

Οι 155 επιβάτες του ταχύπλοου για τη Μύκονο και Πάρο θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με το καταμαράν «word champion jet», ενώ στο «power jet» απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση πιστοποιητικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Νάξος: Βλάβη στο ταχύπλοο POWER JET – Πηγή: www.lifo.gr