Πάρος: Ικανοποίηση του υπουργού Ναυτιλίας για την τήρηση των μέτρων στo λιμάνι

Ικανοποιημένος από την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον covid-19 εμφανίστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε την Τετάρτη την Πάρο.

Κατά την άφιξή του στο κεντρικό λιμάνι του νησιού, περιηγήθηκε στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και παρά την  ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, διαπίστωσε ότι επιβάτες και προσωπικό ανταποκρίνονται θετικά στα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Πλακιωτάκης,  κάλεσε το προσωπικό του Λιμεναρχείου Πάρου να διασφαλίσει την αυστηρή τήρηση των μέτρων, τόσο στις λιμενικές εγκαταστάσεις, όσο και στα πλοία που προσεγγίζουν ή αποπλέουν από την Πάρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η Σύρος φόρεσε τα γιορτινά της...

Ο υπουργός Ναυτιλίας μετέβη και στο πορθμείο Πάρου – Αντιπάρου, διαπιστώνοντας ότι η τήρηση των μέτρων είναι αυστηρή, καθώς όλοι οι επιβαίνοντες φορούν την προστευτική μάσκα, ενώ οι υπεύθυνοι των πλοίων φροντίζουν για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.

Τον κ. Πλακιωτάκη συνόδευσαν Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης, ο Βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας,  o αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης και ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος.

Ο υπουργός Ναυτιλίας επισκέφθηκε, επίσης, το Λιμεναρχείο Πάρου και το Λιμενικό Σταθμό Αντιπάρου, όπου είχε συζήτηση με υπηρεσιακά στελέχη για ζητήματα του Λιμενικού Σώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Στην Σύρο με την οικογένειά του ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής