Η Σοφία Καρβέλα κάνει διακοπές στις Κυκλάδες και μας δείχνει τους κοιλιακούς της

Από την αγαπημένη της Μύκονο βρέθηκε για λίγο στη Σύρο κι από εκεί στη Σαντορίνη. Η Σοφία Καρβέλα γύρισε με την οικογένειά της τις Κυκλάδες και χάρηκε τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά.

Στον τελευταίο της προορισμό συνάντησε και τη μητέρα της, Άννα Βίσση αλλά και τη θεία της, Νίκη Βίσση. Οι γυναίκες της οικογένειας είναι πολύ δεμένες κι αυτό φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δεν ήταν όμως το μόνο στιγμιότυπο που μοιράστηκε από τις διακοπές της, όπως αναφέρει το marieclaire.

Η Σοφία Καρβέλα έχει μεγάλη αδυναμία στα μπικίνι και το διαπιστώσαμε ακόμα μία φορά στη Σαντορίνη όπου δεν έλειψαν οι πόζες με φόντο την καλντέρα. Πέρα από τα σέξι μαγιό όμως δεν μπορούμε να μην σταθούμε και στους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μηχανική βλάβη σε φορτηγό πλοίο ανοιχτά της Τήνου

Η κόρη της τραγουδίστριας ακολουθεί πρόγραμμα γυμναστικής και βλέπουμε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά βοηθούν στο καλλίγραμμο κορμί της και οι υποχρεώσεις, όπως έχει δηλώσει, που προκύπτουν από το μεγάλωμα δύο γιων. Είδαμε άλλωστε και σε αυτό το ταξίδι ότι δεν σταμάτησε τα παιχνίδια στη θάλασσα με τον Νίκο και τον Νέστωρα.

Η Σοφία Καρβέλα κόβει την ανάσα με τους κοιλιακούς της
patrasevents.gr