Η Σαντορίνη του θεατρικού πολιτισμού τίμησε έναν ακούραστο συριανό καλλιτέχνη

Τιμητική διάκριση στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου Μπάμπη Κουλούρα από την νεοσύστατη Θεατρική Ομάδα Σαντορίνης ΕΝ ΟΔΩ

Η Σαντορίνη του θεατρικού πολιτισμού τίμησε έναν ακούραστο συριανό καλλιτέχνη

Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ, την εμβληματική παράσταση του Ιάκωβου Καμπανέλη ζωντάνεψε η νεοσύστατη Θεατρική Ομάδα Σαντορίνης “ΕΝ ΟΔΩ”, στον πολιτιστικό χώρο του Μουσείου Βιομηχανικής Τομάτας στη Βλυχάδα, προχθές 3 Αυγούστου 2020, σε σκηνοθεσία Αντώνη Γάκη και Ιάκωβου Συρίγου.

Πάνω από 400 θεατές παρακολούθησαν το μεγάλο τόλμημα των εμπνευστών και των άνω των 60 συντελεστών της παράστασης, οι οποίοι στο τέλος χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τον κόπο και την αγάπη των Σαντορινιών για το Θέατρο.

Πριν την έναρξη της παράστασης απονεμήθηκαν οι τιμητικές διακρίσεις που αποφάσισε η Ομάδα. Τη διάκριση στο Ίδρυμα ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ απένειμε ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ ιατρός ψυχολόγος Βασίλης Αλαφούζος, τη διάκριση στο Μουσείο Βιομηχανικής Τομάτας “Δ. Νομικού” ο σκηνοθέτης Αντώνης Γάκης και τη διάκριση στο Μπάμπη Κουλούρα ο Έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος Δαρζέντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σεμινάριο δακτυλογράφησης με τυφλό σύστημα στην Σύρο

Ο Έπαρχος μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Μπάμπη Κουλούρα με τον οποίο συνδέεται φιλικά πολλά χρόνια. Ο Μπάμπης Κουλούρας ευχαρίστησε συγκινημένος τους διοργανωτές και ως αντίδωρο αγάπης τους πρόσφερε το cd του για τον Καβάφη, το cd του πάνω σε ποίηση της πνευματικής του μητέρας, συριανής ποιήτριας Ρίτας Μπούμη – Παππά και το συλλεκτικό βιβλίο του αλησμόνητου γιατρού Αλέξανδρου Γεννάδιου “Ένας διάλογος μουσικής και κοινωνίας”.