Η πλατφόρμα των Ξενοδόχων για διακοπές στη Σύρο: Επωφεληθείτε των ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ!

Η πανδημία του κορονοϊού ανέτρεψε και εκτροχίασε κάθε ήπια ανάκαμψη της οικονομίας. Κάθε ισορροπία διαταράχτηκε. Σχεδόν κάθε επαγγελματικός κλάδος έχει λίγο-πολύ επηρεαστεί. Και φυσικά ο ελληνικός τουρισμός δεν μπορούσε να μείνει ανέγγιχτος.

Yπάρχουν Έλληνες που προσπαθούν να βρουν διεξόδους και έτσι να προσφέρουν με το δικό τους τρόπο σε όλο το σύνολο. Αντί να κάνουν ένα φοβισμένο βήμα πίσω, κάνουν πολλά μπροστά, βρίσκοντας λύσεις και απαντήσεις σε χρόνια ερωτηματικά.

Με σκοπό την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα, έφτιαξαν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα. Η ομάδα του SYROS EXPERIENCE δημιούργησε ένα έξυπνο σύστημα, το οποίο βρίσκει τα καλύτερα πακέτα διακοπών για κάθε πιθανή ημερομηνία στη Σύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  «Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να απομονώσουν τέτοιες φωνές που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας»

SYROS EXPERIENCE

Όλοι μας έχουμε δει τη σημαντική προσπάθεια των Συριανών επιχειρηματιών να αναδείξουν την Πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Δε το βάζουν κάτω… συνεχίζουν να πρωτοπορούν και να γίνονται μια γροθιά για το νησί τους! Εδώ και αρκετές ημέρες, μια ομάδα Συριανών επιχειρηματιών προσπαθούν να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους και κυρίως τη Σύρο.

ΦΕΤΟΣ ΣΥΡΟΣ ΑΣΦΑΛΏΣ!

Με το ξέσπασμα του κορονοϊού και βλέποντας τα προβλήματα που έρχονται στις ελληνικές επιχειρήσεις, τον τουρισμό και κατ’ επέκταση της οικονομίας της χώρας, οι SYROS EXPERIENCE συνειδητοποίησαν ότι τώρα ήταν η στιγμή που έπρεπε να δράσουν.

Ο τουρισμός για τη χώρα μας βρισκόταν και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Γι αυτό πρέπει να ελίσσεται, να εξελίσσεται και να δίνει εναλλακτικές στους ταξιδιώτες. Με τη νέα αυτή πλατφόρμα η ομάδα επιχειρηματιών του τουρισμού εκσυγχρονίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Έφτιαξαν Νοσοκομείο, βρήκαν γιατρούς και δεν υπάρχει σπίτι για δείγμα!

Ταυτόχρονα μετασχηματίζεται ψηφιακά και προσφέρει ένα νέο δίκτυο προώθησης και “πώλησης” ανταγωνιστικών ταξιδιών στους τουρίστες, χωρίς να εξαρτάται από μεσάζοντες.

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω της online πλατφόρμας.

Με την κράτηση ξενοδοχείων μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας, έχετε μοναδικά προνόμια: Κλείστε έγκαιρα την διαμονή σας στη Σύρο αυτό το καλοκαίρι και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ:

 1. REMVI HOTEL
 2. EMILIA LUXURY APARTMENTS
 3. SYROS ATLANTIS HOTEL
 4. HOTEL BLUE HARMONY
 5. DOPLHIN BAY FAMILY RESORT
 6. BRAZZERA HOTEL
 7. SUNRISE BEACH SUITES
 8. SARRIS PLANET
 9. VENTOURA APTS
 10. HOTEL KAMELO
 11. AEGEAN PARADISO
 12. APTS HOTEL DORA
 13. HOTEL NISAKI
 14. HOTEL FRANCOISE
 15. MAISTRALI RENT A CAR
 16. ΑΙΘΡΙΟ
 17. ARMENAKI
 18. CAPTAIN’S
 19. PINO DI LOTTO
 20. ANEMOMYLOS
 21. XENON APOLLONOS
 22. HOTEL BENOIS
 23. MTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Θρίλερ στη Μύκονο: Έκλεισαν ραντεβού μαζί του μέσω facebook και τον σκότωσαν!