Χρυσή χρονιά αποδεικνύεται το 2020 για το θυμαρίσιο μέλι Organic Beez από τη Σύρο!

Organic Beez
Σαρώνει τα βραβεία κάθε χρόνο! 3 χρυσά βραβεία απο 3 διαφορετικούς θεσμούς για το θυμαρίσιο μέλι Organic Beez
Από την εμφάνισή του στα ράφια και την πρώτη του συμμετοχή το 2018 στο διεθνή γαστρονομικό θεσμό και παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την ποιότητα στο φαγητό και στο ποτό Great Taste Awards που διεξάγεται στο Λονδίνο, το συριανό μέλι Organic Beez μετράει διακρίσεις.
 
Έκτοτε κάθε χρονιά, κάθε σοδειά, έχει τα δικά της βραβεία. Τo 2019 κερδίζει χρυσό βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό BIOLMIEL που πραγματοποιείται στην Καλάβρια της Ιταλίας για την επιλογή των καλύτερων οργανικών μελιών (γευσιγνωσία και ποιότητα) από όλο τον κόσμο και βραβεύεται εκ νέου με “Great Taste” για τη γεύση και την ποιότητά του.
Το 2020 αποδεικνύεται “χρυσή” χρονιά για το θυμαρίσιο Organic Beez μιας και φέρει ήδη 3 χρυσά βραβεία απο 3 διαφορετικούς θεσμούς: το διεθνή διαγωνισμό βιολογικών προϊόντων “International Organic Awards” στο Λονδίνο, τα Διεθνή Βραβεία ποιότητας Μελιού London International Honey Quality Competition Awards και το διεθνή διαγωνισμό ποιότητας και γεύσης International Taste Awards 2020 που πραγματοποιείται στην πόλη Μπρέσια της Ιταλίας όπου απέσπασε Xρυσό Bραβείο και Βραβείο Κριτών ως “Καλύτερο Μέλι της Χρονιάς“.
 
Μέλι πιστοποιημένο οργανικό με εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση γυρεόκοκκων θυμαριού που διαμορφώνεται στο 80% ή και περισσότερο, ανάλογα με τη χρονιά, το Organic Beez είναι το αποτέλεσμα των κόπων μιας οικογένειας στη Σύρο που βασίζει την διαδικασία παραγωγής σε μεθόδους φιλικές τόσο προς το περιβάλλον όσο και προς τις ίδιες τις μέλισσες. Ο Ιωσήφ Δαλέζιος μας εξήγησε τη σημασία του τόσο υψηλού ποσοστού στο μέλι του, διευκρινίζοντας ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία και συγκεκριμένα τον κώδικα τροφίμων και ποτών όποιο μέλι έχει ποσοστό 18% γυρεόκοκκου θυμαριού κατά το ελάχιστο μπορεί να φέρει τον τίτλο “θυμαρίσιο”. Για τον Ιωσήφ που ανέλαβε να δημιουργήσει το Organic Beez, το πρώτο οργανικό μέλι στη μακρόχρονη μελισσοκομική παράδοση της οικογένειάς του, ο στόχος είναι πάντα ένας: κάθε χρονιά το μέλι του να γίνεται καλύτερο.
Διαβάστε περισσότερα στο Site
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ξεκινούν οι εγγραφές στην "Ορχήστρα των Κυκλάδων"