Στη Σύρο για διακοπές βρέθηκε ο γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης, Θοδωρής Φέρρης.
Διανύοντας μια από τις πιο δημιουργικές του περιόδους, ο ταλαντούχος τραγουδιστής βρέθηκε στο νησί κάνοντας ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις του στο «Romeo».
 
Εντυπωσιασμένος από το νησί της Σύρου, έχοντας καλούς φίλους μαζί, ο Θοδωρής Φέρρης το κάψε… για τα καλά! Δεν αποκλείεται να τον επηρέασε και η τελευταία του επιτυχία «Κάψε». Πρόκειται για ένα ανεβαστικό λαϊκό τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay.
 
Ο Θοδωρής Φέρρης, παρασύρει το κοινό σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια, με τις προσωπικές του επιτυχίες όπως «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», «Ένας Μεγάλος Έρωτας», «Πήρα Έτσι Απλά» και «Ζήσε Τη Στιγμή» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του σε τραγούδια – σταθμούς.
 
Όπως θα δείτε και στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social Media, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, διασκέδασε τόσο εκείνος όσο και η παρέα του στα νυχτερινά μαγαζιά της Σύρου, Ciel και Suerte! Θαμώνες και καλλιτέχνης έγιναν ένα και έζησαν τη κάθε στιγμή…
 
Είπαμε, φέτος, είναι η χρονιά της Σύρου Ασφαλώς…
loading...