Όσοι θέλουν να τηρήσουν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού, μπορούν να το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο και να αποσυρθούν σε ένα απομονωμένο ιδιωτικό νησί στα ανοικτά των ακτών του Κοννέκτικατ.

Το νησί Copps, το οποίο απέχει περίπου μια ώρα από την Νέα Υόρκη, βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο των Νήσων Norwalk, εκεί όπου το Long Island Sound συναντά τον ποταμό Norwalk, και είναι προσβάσιμο με πλοίο από το Cove Marina. Πρόκειται για ένα ιδιωτικό νησί 24 στρεμμάτων με μοναδική φυσική ομορφιά, το οποίο διαθέτει μια υπέροχη εξοχική κατοικία που χτίστηκε το 1960.

Η κατοικία των 244 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του νησιού και περιβάλλεται από πυκνή βλάστηση. Στο εσωτερικό της διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και έναν ενιαίο χώρο καθιστικού με παράθυρα από το δάπεδο έως την οροφή που προσφέρουν θέα στο γκαζόν που εκτείνεται μέχρι την παραλία. Το highlight της κατοικίας είναι η μεγάλη βεράντα, η οποία περιβάλλεται από σίτες και είναι ο ιδανικός χώρος για δείπνο και χαλάρωση το βράδυ

Το κυρίως υπνοδωμάτιο της κατοικίας διαθέτει μια όμορφη οροφή σε στυλ καθεδρικού ναού και περιβάλλεται από παράθυρα, τα οποία προσφέρουν άπλετη θέα στο Long Island Sound.

Η ιδιοκτησία αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμη προς πώληση από το Sotheby’s International Realty και κοστίζει 2,5 εκατ. δολάρια.

Δείτε μερικές φωτογραφίες παρακάτω:

https://perpetual.gr/

loading...