Στη Σύρο όταν πάμε δεν ψάχνουμε χάρτη του νησιού. Τραγουδάμε τη Φραγκοσυριανή και πηδάμε από τον ένα λόφο στον άλλο κι από το ένα χωριό στο επόμενο, ακολουθώντας τις οδηγίες του Βαμβακάρη. Και ανάμεσα σε πολλά και ωραία στέκια, σας έχουμε επιλέξει την πρώτη στάση της φραγκοσυριανής, στο μαγευτικό Γαλησσά!
 
Μια όμορφη πρόταση έρχεται στο Γαλησσά και για αυτό το καλοκαίρι. Με καλοκαιρινό feeling, σε προνομιούχα θέση δίπλα στη θάλασσα. Το καλοκαιρινό στέκι, πλήρως ανακαινισμένο, με πολλές επιλογές δίνοντας στον επισκέπτη την δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ cafe ,ποτό, φαγητό και snack.
 
Είτε προτιμάς όμορφες, οικογενειακές στιγμές , είτε σου αρέσει η ζωντανή μουσική, είτε αγαπάς τα δροσιστικά cocktails και ψάχνεις μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες τουλάχιστον είμαστε σίγουροι ότι θα σας εντυπωσιάσει το Splash on The Beach και θα το έχει πρώτη επιλογή στις εξορμήσεις σας!
 
Ο κατάλογος του μαγαζιού είναι ευρύς, καθώς θα βρείτε breakfast, κρύα sandwich, club sandwich, hot dog, burgers, ομελέτες, μακαρονάδες, ποικιλία κρεάτων, καθώς και τον αγαπημένο σας καφέ και ρόφημα!
Το Splash on The Beach αναλαμβάνει κάθε κοινωνική εκδήλωση. Έχει την δυνατότητα να καλύπτει ακόμα και την πιο απαιτητική ανάγκη για την οργάνωση γάμων, βαπτίσεων, δεξιώσεων, παιδικών Party ή άλλων event σε εξαιρετικές τιμές.
Επίσης διαθέτει ειδικό χώρο με θαλάσσια άμμο που μετατρέπεται ανά πάσα στιγμή σε γήπεδα του beach Volley και  του Beach Soccer.
Το Splash on the beach, είναι ένα μαγαζί πολλά υποσχόμενο και πολύ μπροστά για την εποχή του! Μια επίσκεψη θα σας πείσει… Και σίγουρα μετά θα υπάρξουν πολλές!
 
Πληροφορίες στα 22810 45047 – 699 2962473
loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here