Σήκωσαν μανίκια στον Φοίνικα: Ανανέωσε ο Ορφανός – Η σύνθεση του νέου ΔΣ και ΤΑΑ

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ορφανό ανακοίνωσε σήμερα ο Φοίνικας Σύρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή Γιάννη Ορφανό για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ του εύχεται προσωπική και συλλογική επιτυχία με την ομάδα μας.

Πρόεδρος στον Ερασιτέχνη ο Ρούσσος – Νέος πρόεδρος του ΤΑΑ ο Καφτηράνης

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Φοίνικα Σύρου μετά από τις αρχαιρεσίες του συλλόγου που έγιναν την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020.

Σύνθεση νέου Δ.Σ συλλόγου

Πρόεδρος: Ρούσσος Αντώνιος

Αντιπρόεδρος: Ροσσολάτος Ισίδωρος

Γραμματέας: Σολάρης Αντώνιος

Γενικός Αρχηγός: Αλτουβάς Γεώργιος

Ταμίας: Ρηγούτσος Ιωσήφ

Έφορος υλικού: Πρίντεζη Αγγελική

Έφοροι πετοσφαίρισης: Νικολούζος Κωνσταντίνος, Λουλού Ιωάννα και Καλούδης Παναγιώτης

H διοίκηση της επαγγελματικής ομάδας θα διενεργείται από το υπό σύσταση ΤΑΑ με πρόεδρο τον Χρήστο Καφτηράνη, αντιπρόεδρο τον Αντώνη Ρούσσο και μέλος τον Κωσταντίνο Νικολούζο.

Αύριο η συνάντηση με τον «χρυσό χορηγό» Onex Neorion Shipyards

Αύριο Κυριακή θα γίνει η συνάντηση μεταξύ του Πρόεδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Onex Neorion Shipyards Syros κ. Πάνου Ξενοκώστα – Χρυσού χορηγού της ομάδας του Φοίνικα και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του ΤΑΑ του Φοίνικα Σύρου όπως προέκυψαν από τις τελευταίες εκλογές.
Η συνάντηση αποσκοπεί στην συνέχιση της συνεργασίας, την οικοδόμηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, την στήριξη της ομάδας του Φοίνικα Σύρου Onex στο πρωτάθλημα της Volleyleague και στην χάραξη προοπτικής διακρίσεων και επιτυχιών που είναι σκοπός και όνειρο Όλων.
Η παρουσία της Onex Neorion Shipyards Syros δίπλα σε όσους όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν την ομάδα, αποτελούν τους πυλώνες που μπορούν να αναδείξουν τον Φοίνικα Σύρου σε μόνιμο διεκδικητή των εγχώριων τίτλων.

loading...