Το πρώτο του ταξίδι για τη φετινή θερινή δρομολογιακή περίοδο πραγματοποιεί το ταχύπλοο Worldchampion Jet την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

O πρωταθλητής της ακτοπλοΐας που κατέχει το ρεκόρ Guinness για την ταχύτητά του ξεκίνησε στις 07:00 το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά για να εκτελέσει το νέο του ενισχυμένο δρομολόγιο για Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη σε χρόνους ρεκόρ που ανταγωνίζονται αυτούς των αεροπλάνων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Worldchampion Jet θα εκτελεί καθημερινά το παραπάνω δρομολόγιο και θα παραμείνει στη γραμμή έως και τον Οκτώβριο.

Το ταχύπλοο της Sea Jets έφτασε στο λιμάνι της Ερμούπολης λίγο μετά τις 09:00 το πρωί κατεβάζοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών στην Σύρο. Στο λιμάνι βρέθηκε και ο κεντρικός πράκτορας της εταιρίας στην Σύρο, Κώστας Γαβιώτης.

Υπενθυμίζεται ότι τo WorldChampion Jet βραβεύτηκε ως το «Πλοίο της Χρονιάς» από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019».

Το συγκεκριμένο βραβείο δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης σε ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο, αναγνωρίζοντας εκτός από την ταχύτητά του, το μοναδικό σχεδιασμό, την άνεση ταξιδιού που προσφέρει, την καινοτομία, τη συνέπεια αλλά και τη μεγάλη προσφορά του πλοίου στην Ελληνική ναυτιλία.

loading...