Παρουσίαση της νέας Harley Davidson στην Πάρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάρος σαν την Harley Davidson!

Μοναδική σε ομορφιά και ελκυστική ακόμα και για όσους ξέρουν να επιλέγουν το ξεχωριστό. Δεν είναι τυχαίο ότι το κυκλαδίτικο νησί επιλέχθηκε για την παρουσίαση του νέου τύπου Harley Davidson Street Road 750 από την εκπομπή Moto in Action.

Πρόκειται για τη μόνη ολοκληρωμένη εκπομπή μοτοσικλέτας στην Ελλάδα με απόλυτη αποδοχή και συνεργασία από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες μοτοσικλετών και παράλληλα με μεγάλο και φανατικό κοινό.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα από 3 έως 7 Ιουλίου της με φόντο το μοναδικό φυσικό τοπίο, τους παραδοσιακούς οικισμούς και την απαράμιλλη ομορφιά του νησιού.

Η εκπομπή έχει ήδη προβληθεί σε 10 τηλεοπτικά κανάλια και θα προβληθεί σε επανάληψη εντός του Αυγούστου.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, που έγινε με την υποστήριξη του Δήμου Πάρου, εντάσσεται στο πλαίσιο προβολής του νησιού, μέσω πρωτότυπων συνεργιών, με στόχο την προσέγγιση ειδικών κοινών με εξειδικευμένα ενδιαφέροντα.

Η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης ευχαριστεί θερμά: την ακτοπλοϊκή εταιρία “Blue Star Ferries” για την δωρεάν μετακίνηση του συνεργείου και των οχημάτων προς και από το νησί, την πανσιόν «ΣΟΦΙΑ» για τη προσφορά της διαμονής και τις ταβέρνες «Μουράγιο», «Νικολέτα» και «Μανώλης» στην Αλυκή για την προσφορά ενός γεύματος.

Παρακάτω , η εκπομπή όπως ήδη έχει παρουσιαστεί:

loading...