Πάει για το “ΜΠΑΜ” με Πρωτοψάλτη ο Φοίνικας!

Κόλπο γκρόσο θέλει να κάνει ο Φοίνικας Σύρου, που σκοπεύει να εντάξει στο δυναμικό του τον διεθνή ακραίο, Θανάση Πρωτοψάλτη!

Ο 26χρονος ακραίος από την Κύπρο σκεφτόταν από την αρχή της χρονιάς το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, λόγω των δύσκολων συνθηκών, που επικρατούν σε ολόκληρο τον κόσμο, και την Ευρώπη που τα τελευταία χρόνια έκανε καριέρα στο γαλλικό, γερμανικό και πολωνικό πρωτάθλημα.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια άκρως ποιοτική μεταγραφή, που αν ο Φοίνικας την ολοκληρώσει αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, μπαίνοντας πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports ο Θανάσης Πρωτοψάλτης παρότι είναι διακαής πόθος των οπαδών του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στο «τριφύλλι», δεν έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από την ομάδα, παρόλο που στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ πριν από λίγες ημέρες «έκλεισε» η αρραβωνιαστικιά του, Ναταλία Μεταξά!

Η αξία του αθλητή είναι αρκετά μεγάλη στο… ευρωπαϊκό χρηματιστήριο, ωστόσο διαφορετική στην χώρα μας, καθώς ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα τουλάχιστον την δεδομένη χρονικά στιγμή, κάνοντας ένα «διάλειμμα» από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

onsports.gr

loading...