Η τηλεοπτική εκπομπή του Open TV “Καλοκαίρι #not”, συνδέθηκε ζωντανά με τη Σύρο!

Εικόνες απο την Σύρο έδειξε σήμερα το πρωί η δροσερή τηλεοπτική εκπομπή του Open TV “Καλοκαίρι #not”.

Οικοδέσποινα ήταν η γνωστή επιχειρηματίας Μαρίτσα, η οποία διαμόρφωσε ένα όμορφο εξωτερικό Studio με γεύσεις απο Σύρο, ενώ στη παρέα συμμετείχαν Συριανοί Καλλιτέχνες(Ειρήνη Σιγάλα, Μέμης Ροσσολάτος, Ελπίδα Ρηγούτσου), οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να συνεισφέρουν στη προώθηση του νησιού τους.

Τις όμορφες εικόνες πρόσφερε γι ακόμα μια φορά το Cyclades24.gr και ο δημοσιογράφος μας Γιώργος Σολάρης, οποίος έχει πάρει στις πλάτες του… την προώθηση του νησιού του, ”παίζοντας Σύρο” μέσα απο εκπομπές σε όλα τα Πανελλαδικά ΜΜΕ.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε το OPEN TV και η καλοκαιρινή εκπομπή Καλοκαίρι #not” η οποία μπορεί να μετράει τρεις ημέρες στον αέρα, ωστόσο έχει σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη.

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open παρουσιάζουν οι Γρηγόρης Γκουντάρας, Ναταλί Κάκκαβα, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου.

Δύο ευτυχισμένα ζευγάρια στη ζωή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, συναντιούνται και στην τηλεόραση και γίνονται η καλύτερη καλοκαιρινή παρέα των τηλεθεατών, καθημερινά στις 9:50 στο #OpenTv.

Σας το είπαμε, φέτος όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Σύρο ασφαλώς…

loading...