Στο προσκήνιο βρίσκεται η Μύκονος όχι για κάποιο χλιδάτο πάρτι αυτή τη φορά αλλά για την ευρηματική κουζίνα της. Γνωστό εστιατόριο σερβίρει στους θαμώνες πιάτο σε σχήμα δωδεκάποντης γόβας από πορσελάνη. Χρυσοί αστακοί, γαρίδες Carabinieros, χρυσά καβουροπόδαρα, αλλά και Τόμαχοκ μπριζόλες με φύλλα χρυσού και χαβιάρι Belluga συνθέτουν το εξεζητημένο μενού.

Η φήμη πως μόνο το καλούπι για τις bespoke γόβες/πιάτα κόστισε 5.000 ευρώ δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά πιάτα.

Με πληροφορίες και φωτό από mykonoslive.tv

loading...