θανατηφόρο, Σαντορίνη, δυστύχημα

Η Αναστασία Μουριάδη, έφυγε από την ζωή το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 , αφού πάλεψε γενναία με την ανίατη νόσο.

Ήταν κόρη του ιδρυτή του θρυλικού εργοστασίου υποδημάτων Ι. Μουριάδη στου Ρέντη και πολλών καταστημάτων στην Ελλάδα. Η βιομηχανία διακρίθηκε στην Ελλάδα για την άριστη ποιότητα παραγωγής και αδειοδοτήθηκε από την Ζυρύχη για την συνεργασία της με το Ιταλικό οίκο υποδημάτων “Bally”.

“Οι εργάτες του Μουριάδη ερχόντουσαν στο εργοστάσιο με γραβάτα και μέσα στην παραγωγή δούλευαν όλοι με λευκές ιατρικές ποδιές….οι ποιοτικές προδιαγραφές που είχαμε στον Μουριάδη ήταν πολύ συγκεκριμένες και δεν επιτρεπόντουσαν αποκλίσεις. Από το πάχος και την υγρασία του δέρματος …μέχρι τις δοκιμές που κάναμε στα παπούτσια για να ελέγξουμε την αντοχή τους στον χρόνο” (WOMAN TOC, “MADE IN GREECE”, 3/12/2019)

‘Έχοντας κληρονομήσει την αγάπη που έτρεφε ο πατέρας της για την ποιότητα στο τομέα του υποδήματος αποφασίζει να ασχοληθεί και εκείνη και να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση.

Ανοίγει καταστήματα στην Κηφισιά, Αθήνα και Σύρο, έχοντας την υποστήριξη παλαιών μαστόρων της βιοτεχνίας. Παράλληλα συνεργάστηκε και με μεγάλους διάσημους οίκους του εξωτερικού.

Η Τασία, για τους πιο κοντινούς, φάνταζε πάντα με το χαρακτηριστικό γλυκό χαμόγελό της. Διακρίνονταν για το χιούμορ, την καλοσύνη, την ευγένεια και την αγάπη που έδειχνε στο στενό και ευρύτερο κύκλο της, που την έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητή.

Παράλληλα ήταν αθλητικός τύπος και πρόσφερε τις γνώσεις της με αγάπη.

Αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής της να διατηρήσει ζωντανό το όραμα του πατέρα της και η τελευταία της δραστηριότητα είναι το κατάστημα “STUDIO ΜΟΥΡΙΑΔΗ” ΑΝΏΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΕΙΔΏΝ ΕΝΔΎΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΥΣΕΩΣ” στο Κολωνάκι, οδός Ηροδότου 4 Αθήνα 10675.

Άφησε παρακαταθήκη στα παιδιά της τον ζήλο για την ποιότητα και τον σεβασμό προς στον πελάτη.

Αιωνία της η μνήμη

loading...