Ένα ζεστό βλέμμα και δύο χέρια ενωμένα…. ο γάμος

Ένα μωρό, μια αγκαλιά, ένα χάδι… η βάπτιση

Παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές… το παιδικό πάρτυ …και τόσες άλλες λέξεις που μπορούν να περιγράψουν αυτή την δική σας ιδιαίτερη στιγμή, την δική σας κοινωνική εκδήλωση, που εμείς θα κάνουμε ακόμα πιο μοναδική.

Η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια είναι πρόκληση για όλους εμάς, γιατί η πολυετής εμπειρία στο χώρο του CATERING και της διοργάνωσης εκδηλώσεων είναι η εγγύηση μας.

Το Francy Events στη Σύρο, δηλώνει έτοιμο να ευχαριστήσει τον κάθε απαιτητικό πελάτη!

Η εταιρεία μας, Francy Events, σας προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι απόλαυσης των υπηρεσιών της. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας για να διοργανώσουμε το γάμο, τη βάφτιση ή οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση, με απόλυτη συνέπεια και υπευθυνότητα.

Επιλέγοντας τον εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο της αρεσκείας σας, αναλαμβάνουμε ηχητική, μουσική και φωτιστική κάλυψη,το στολισμό και τη διακόσμηση του χώρου, το φαγητό της προτίμησής σας,τις λίστες των προσκεκλημένων,τη διανομή και μεταφορά τους καθώς και ότι άλλο επιθυμείτε.

Για μας η επιτυχία της εκδήλωσης σας είναι προσωπική μας υπόθεση. Σπιτικές γεύσεις, άριστη οργάνωση, γνώση, χαμόγελο, και εμπειρία, δίνουν στη εκδήλωση των ονείρων σας την απόλυτη επιτυχία. Στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας φροντίζουμε να είναι όλα τέλεια.

Συνεχώς φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις και ιδέες που κυκλοφορούν. Καταφέρνουμε, να τις συνδυάζουμε μοναδικά με τον επαγγελματισμό και το άψογο σέρβις που μας διακρίνει, δημιουργώντας για εσάς ιδιαίτερες και όμορφες αναμνήσεις που θα κρατήσουν μία ολόκληρη ζωή.

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες Catering, εταιρικά event, meetings, συνέδρια, δεξιώσεις, fashion shows, γαμήλιες δεξιώσεις, παιδικά party, coctail party, σκηνοθεσία γάμου, flower decoration, bridal acccesories, bridal designer, γαμήλια ταξίδια, ηχητικά εφέ, dj, special effects κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ρωτήστε μας τις πληροφορίες που χρειάζεστε, πείτε μας τι είδους εκδήλωση αναζητάτε και πως την έχετε φανταστεί και εμείς θα μπορέσουμε να την πραγματοποιήσουμε με επιτυχία και σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Προτείνουμε την τοποθεσία της Αγ. παρασκευής σαν ιδανική και ρομαντική τοποθεσία με ιδανικό υπαίθριο χώρο για δεξιώσεις, πανοραμική θεά για φωτογραφίες με φόντο την Ερμούπολη. Φυσικά διαμορφώνουμε τον κάθε χώρο που επιθυμεί ο πελάτης σε χώρο των ονείρων  σας γι αυτή την σημαντική ημέρα της ζωής του.

Δείτε φωτογραφίες στο site μας http://syrosfrancyevents.gr/

Πληροφορίες στο  τηλέφωνο 694 86 11 005

loading...