Φοίνικας Σύρου: Έρχονται νέες… βόμβες με Πρωτοψάλτη και Πετρέα!

Τινάζει την… μπάνκα στο αέρα ο Φοίνικας!

Μετά την απόκτηση του διεθνή Κροάτη διαγώνιου Ιβάν Ράιτς, του κεντρικού Νίκου Παπαγγελόπουλου και τη σημερινή “βόμβα” με τον διεθνή Βραζιλιάνο πασαδόρο Μουρίλο Ράντκε, το “πειρατικό” φαίνεται ότι κλείνει και δύο κορυφαίους Έλληνες αθλητές!

Ο λόγος για τον διεθνή ακραίο Θανάση Πρωτοψάλτη, για τον οποίο είχε γραφτεί εδώ και μέρες ότι υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις, αλλά και τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας κεντρικό Γιώργο Πετρέα!

Για το μεν Πρωτοψάλτη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επέλθει οριστική προφορική συμφωνία και εντός της ημέρας θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Έτσι, μετά από μια πενταετία σε κορυφαία πρωταθλήματα (Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία) ο διεθνής ακραίος επαναπατρίζεται όπως επιθυμούσε για τη νέα σεζόν, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που είχε από το εξωτερικό.

Όμως ο Φοίνικας δεν σταματά εκεί, καθώς όπως φαίνεται βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον κεντρικό Γιώργο Πετρέα! Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας και πρώην του Ολυμπιακού φαίνεται ότι έχει πειστεί να έρθει στη Σύρο και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για οριστική συμφωνία.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, ειδικά για την περίπτωση του Πρωτοψάλτη.

loading...