Της Φιλομήλας

Μεζεδοπωλείο, «Της Φιλομήλας» στο Φοίνικα: Η αποθέωση της γεύσης και της φιλοξενίας!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που η όρεξη ανοίγει. Πηγαίνεις για μπάνιο και πριν πας τρως ελάχιστα. Όχι μόνο για να μην σε πάρει ο βυθός, αλλά κυρίως γιατί θέλεις να έχεις στομάχι άδειο για μετά το μπάνιο. Μετά τη θάλασσα επιβάλλεται μεζές, θαλασσινός η όχι!
 
Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα μεζεδοπωλεία που θα βρεις στην Σύρο και Επιβεβαιώνει τον όρο μεζεδοπωλείο που βρίσκεται σε νησί των Κυκλάδων, ανεβάζοντας την αισθητική, το στάτους της περιοχής, που πολύ γρήγορα έγινε σημείο αναφοράς.
 
Η αγαπημένη Φιλομήλα μας «συστήθηκε» αρχικά στο χωριό της Αζολίμνου, κάνοντας παράλληλα ένα πέρασμα από την Ερμούπολη.
Πλέον βρίσκεται και βρήκε το λιμανάκι της… στο χωριό του Φοίνικα! Ακριβώς δίπλα στην θάλασσα, μακριά απο την βουή της Πόλης. Η φιλομήλα μεγάλωσε… μεταφέρθηκε… έγινε πιο ποιοτική και γευστική!
Μέσα σε ένα άκρως φιλικό περιβάλλον, με μια ποικιλία εδεσμάτων που περιλαμβάνει θαλασσινά, μαγειρευτό φαγητό αλλά και σχάρας μπορείτε να κάνετε την επιλογή που τραβάει η όρεξη σας κυριολεκτικά, ή να πιείτε το τσιπουράκι ή το ουζάκι σας συνοδεύοντας το με θαλασσινούς μεζέδες και άλλες νοστιμιές!
 
Παραλιακό εστιατόριο με ελληνικές νοστιμιές και σταθερή ποιότητα. Μαγειρευτά και ψητά βασισμένα σε άρτιες συνταγές, εκτελεσμένες εντίμως και επιτυχώς.
 
Ο Χρήστος Παυλάτος με μια δημιουργική ομάδα έχει επιμεληθεί το μενού που περιλαμβάνει γευστικούς μεζέδες για όλα τα γούστα, λαχταριστά κρέατα σχάρας και θαλασσινά.
 
 
Μεζεδοπωλείο της Φιλομήλας
 
ΦΟΙΝΙΚΑΣ, ΣΥΡΟΣ, Τ.Κ. 841 00
ΤΗΛ.: 22810 62 088 | ΚΙΝ.: 6937 36 51 20
 
loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here