Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης πέριξ της Πλατείας Τσιροπινά στην Ερμούπολη την Παρασκευή 17 Ιουλίου καπό τις 08:00 έως τις 15:00 αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων.

Η συγκεκριμένη απόφαση σχετίζεται με τα μέτρα προστασίας τα οποία θα ληφθούν ενόψει της αυριανής επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου στην Σύρο, συνοδευόμενο από τον Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα.

Η απαγόρευση, ειδικά για τη συγκεκριμένη περιοχή, οφείλεται σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Τσιροπινά.

Η απόφαση της Αστυνομίας αναφέρει:

1.Λόγω σύσκεψης που θα λάβει χώρα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποφασίζουμε την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης την 17-07-2020 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην Ερμούπολη Κυκλάδων και συγκεκριμένα πέριξ της Πλατείας Τσιροπινά.

  1. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται κανονικά.
  2. Παρακαλούμε το Α.Τ. Σύρου – Ερμούπολης μεριμνήσει για τη λήψη των απαιτουμένων μέτρων ασφαλείας, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την αποφυγή στάσης και στάθμευσης.
  3. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 ‘’Περί Κ.Ο.Κ.’’ ως ισχύει.
loading...