Εγώ και η οικογένειά μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ορθοπεδικό ιατρό κ. Λημναίο και την ομάδα του καθώς και ολόκληρο το νοσηλευτικό προσωπικό του χειρουργικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, για την επιτυχή έκβαση της χειρουργικής μου επέμβασης (αρθροπλαστική γόνατος) αλλά και της παραμονής μου στο νοσοκομείο. Θα θέλαμε πολύ να αναφερθούμε σε όλους ονομαστικά, μα μπορεί να ξεχάσουμε κάποιον και θα ήταν άδικο, όποτε  ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, από καρδιάς.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου, αλλά και τον Σύλλογο “Εθελοντική Αιμοδοσία Σύρου” και την κ. Αλοΐσια Πρίντεζη για την εξυπηρέτησή τους με την ευχή οι συμπολίτες μας να αντιλαμβάνονται το δώρο του αίματος και να συμμετέχουν στις αιμοδοσίες.

Στις δύσκολες υγειονομικά μέρες που διανύουμε, πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την τύχη να έχουμε άμεση πρόσβαση σε μονάδα υγείας.

Το νοσοκομείο μας μπορεί να παλεύει με τις ελλείψεις του τόσο σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όσο και σε υγειονομικό υλικό αλλά δεν στερείται καθόλου επιστημονικής επάρκειας αλλά και ανθρώπων με διάθεση προσφοράς και εξυπηρέτησης. Ευχόμαστε σύντομα να μπορέσει να εξοπλιστεί με όλα τα αναγκαία μέσα ώστε οι άνθρωποι του, να εργάζονται σε ένα περιβάλλον άρτιο και να μπορούν να εκτελούν το λειτούργημά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με εκτίμηση,

Βακονδίου Πετρούλα

loading...