Η ΔΕΥΑ Σύρου μπαίνει δυναμικά στην ψηφιακή εποχή, αναβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο της σχέση της με τον πολίτη.

Μέσω της νέας της υπηρεσίας e-bill, λέει “αντίο” στον έντυπο λογαριασμό, ενώ ταυτόχρονα βάζει τέλος στις ουρές στα ταμεία της επιχείρησης. Ο καταναλωτής μέσω της νέας υπηρεσίας μπορεί να έχει στο email του τον τρίμηνο λογαριασμό, τον οποίο μπορεί να εξοφλεί ηλεκτρονικά χωρίς χρέωση.

Το σύστημα έως σήμερα λειτουργούσε με τον κλασικό τρόπο. Κάθε δύο μήνες καταφθάνει στο σπίτι ο λογαριασμός του νερού και ο πολίτης καλείται να τον εξοφλήσει είτε ηλεκτρονικά, είτε στα γκισέ της επιχείρησης, είτε σε κάποιον από τους συμβεβλημένους πράκτορες. Τώρα, οι καταναλωτές της Σύρου έχουν τη δυνατότητα, μέσω του e-bill να πληρώνουν απευθείας τον λογαριασμό, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να διατηρούν ηλεκτρονικό αρχείο τόσο των λογαριασμών, όσο και των πληρωμών που θα κάνουν.

Η ΔΕΥΑ Σύρου παρέχει πλέον στους δημότες μας την ηλεκτρονική υπηρεσία – εφαρμογή e-bill. Για πρόσβαση – διαχείριση- εξόφληση λογαριασμών κτλ. χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των δημοτών.

Με σεβασμό στους δημότες η ΔΕΥΑ Σύρου εκσυγχρονίζεται και εναρμονίζεται με τις σύγχρονες ηλεκτρονικές δυνατότητες.

Τα βήματα για την ηλεκτρονική συναλλαγή με τη ΔΕΥΑΣ

Ο καταναλωτής μπαίνει στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ Σύρου, και πατώντας στο εικονίδιο “ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ e-bill” οδηγείται στο επόμενο στάδιο το οποίο αφορά την ηλεκτρονική εγγραφή (emaii-κωδικό χρήστη).

Μετά την εγγραφή σας και την καταχώρηση των στοιχείων που θα σας ζητηθούν, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή των λογαριασμών σας στο εξής μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσετε, καθώς επίσης και την άμεση εξόφληση τους με χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ

loading...