Περί τις 200 πτήσεις έχουν προγραμματιστεί να αφιχθούν στη Μύκονο, το επόμενο δεκαπενθήμερο, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η ομάδα του προγράμματος Mykonos – Santorini – Aegean Islands Promo, με επικεφαλής τον Ambassador HACC New York, Mykonos based, κ. Κώστα Σκαγιά.

Ένα μεγάλο ποσοστό αφορά πτήσεις εσωτερικού, από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ όσον αφορά τις απευθείας πτήσεις εξωτερικού, πρώτη σε αριθμό είναι η Ιταλία και ακολουθούν η Γαλλία και η Ελβετία. Λόγω των απαγορεύσεων εξαιτίας της πανδημίας, τη φετινή χρονιά “λείπουν” οι πτήσεις από Ηνωμένο Βασίλειο ενώ αισθητά λιγότερες αναμένονται από τη Γερμανία. Παράλληλα, από την 1η Αυγούστου, αναμένεται να προστεθούν και νέες αεροπορικές εταιρείες που ξεκινούν πτήσεις από και προς το νησί.

“Αν και φέτος αναμένεται να αφιχθεί στο νησί μας λιγότερο από το 1/3 των πτήσεων που πραγματοποιήθηκαν τον περσινό Ιούλιο, δεδομένων των καταστάσεων, είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στην προέλευση των πτήσεων από το αντίστοιχο διάστημα πέρσι. Αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο υπόλοιπος μήνας καθώς και ο Αύγουστος.”, σχολίασε τα στοιχεία ο Ambassador HACC New York, Mykonos based, κ. Κώστας Σκαγιάς.

loading...