Χώρισαν οι δρόμοι του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης με την εταιρία MTC Group που έχει αναλάβει την υποστήριξη και προώθηση της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του νησιού.

Η συγκεκριμένη συνεργασία, από τον περασμένο Σεπτέμβρη έδειχνε “συννεφιασμένη” και προχωρούσε με πολλά εμπόδια τα οποία εκ του αποτελέσματος οδήγησαν σήμερα σε ”διαζύγιο” μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρείας που κοινοποίησε πριν απο λίγο στα τοπικά ΜΜΕ:

”Η MTC GROUP εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την ασυνέπεια λόγων και πράξεων εκ μέρους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, ως προς τη συμφωνημένη και εγκεκριμένη και από την Τουριστική Επιτροπή συνέχιση της συνεργασίας μας και δηλώνει ότι δεν προτίθεται να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε παρόμοια προοπτική στο μέλλον. Ευχαριστούμε όσους αιρετούς και επαγγελματίες του Τουρισμού μας περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους και ευχόμαστε στο Δήμο καλή επιτυχία στο έργο του”

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία MTC GROUP που μάλιστα φέτος γιορτάζει τα 22 χρόνια λειτουργίας της εξειδικεύεται στη διαχείριση τουριστικών προορισμών. Στη διάρκεια όλων αυτών των ετών έχει συνεργαστεί με αρκετούς Δήμους μεταξύ των οποίων η Μύκονος, η Πάρος η Μήλος, η Άνδρος η Τήνος κ.α.

Ποιος είναι ο Νότης Μαρτάκης

Πρόεδρος του ομίλου Συμβούλων που ιδρύθηκε πριν 22 χρόνια είναι ο πολύπειρος Νότης Μαρτάκης  με εμπειρία 40 χρόνων στον Τουρισμό  και αποτελεσματικό  χειρισμό τουριστικών προορισμών.

Ταυτόχρονα, έχει την τιμή να είμαι ο επιστημονικός συνεργάτης της ΚΕΔΕ στα θέματα τουρισμού και καθηγητής τουριστικών σπουδών.

 

loading...