Σοκ έχει προκαλέσει στο Ρίο της Πάτρας ο ξαφνικός θάνατος ενός 5χρονου κοριτσιού λίγες μόνο ώρες αφού εισήχθη στο νοσοκομείο.

Από καρδιακή ανακοπή άγνωστης αίτιας πέθανε το πρωί της Παρασκευής ένα πεντάχρονο κοριτσάκι στο νοσοκομείο του Ρίου. Το παιδί είχε υποκείμενα νοσήματα και εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια, όπως αναφέρει στο thebest.gr ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης.

Μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και ένα εικοσιτετράωρο μετά, το παιδί κρίθηκε αναγκαίο να μπει στην εντατική όμως τελικά δεν κρατήθηκε στη ζωή.

Να σημειώσουμε ότι η 5χρονη υποβλήθηκε και σε τεστ για κορoνοϊό όμως βγήκε αρνητικό.

Απαντήσεις στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού θα δώσει η νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει.

Οι συγγενείς του παιδιού σοκαρισμένοι βρίσκονται στο νοσοκομείο μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί ενώ στο άκουσμα της τραγικής είδησης ξέσπασαν και επικράτησε ένταση την οποία διαχειρίστηκε αρχικά η ασφάλεια του νοσοκομείου. Οπως ανέφεραν οι πληροφορίες άτομα τα οποία βρίσκονταν έξω από την ΜΕΘ στον τρίτο όροφο του κτιρίου, άρχισαν να προκαλούν φθορές στους χώρους ενώ άμεσα από το Νοσοκομείο ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας αφού η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει.

Ευτυχώς αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σημείο και τα πνεύματα ηρέμησαν με τα επεισόδια να μην παίρνουν έκταση.

Πηγή thebest.gr

loading...