Σύρος: Δείτε τον τρόπο επαναλειτουργίας σε αθλητικές εγκαταστάσεις, Δημοτική Βιβλιοθήκη και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ενημερώνουμε τους δημότες για το ωράριο και τον τρόπο επαναλειτουργίας των παρακάτω δομών του Τμήματος Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Σύρου -Ερμούπολης:

  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μετά τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, σας ενημερώνουμε ότι οι ανοικτές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου “Δ. Βικέλας” είναι διαθέσιμες για το αθλούμενο κοινό από την Τετάρτη 27/5/2020.

Βασική προϋπόθεση για τη χρήση των εγκαταστάσεων είναι η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου που εξέδωσε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Για την διευκόλυνσή σας, επισυνάπτουμε τα έντυπα (δελτίο καταγραφής αθλουμένου και κατάλογο εισερχομένων-εξερχομένων) που χρειάζονται για την ασφαλή άσκηση στους χώρους των εγκαταστάσεων, η οποία θα πραγματοποιείται μετά από προκαθορισμένο ραντεβού (τηλ. επικοινωνίας 22810-84505).

Η μέγιστη διάρκεια άθλησης είναι 1 ώρα.

Για την καλύτερη λειτουργία και την προφύλαξη όλων μας απαιτείται συνεργασία.

  • ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου- Ερμούπολης ξεκινά τις συναλλαγές με το κοινό τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από τις 10:00 π.μ. έως 14:00μ.μ., κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο 22810-88089.

Οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://www.openabekt.gr/ , όπου βρίσκεται ο ηλεκτρονικός κατάλογος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σύρου Ερμούπολης ή απευθείας στο https://syroslib.openabekt.gr και να αιτούνται βιβλία για δανεισμό τηλεφωνώντας στο 22810-88089 ή στέλνoντας μήνυμα στο email: [email protected].

Η είσοδος των χρηστών θα γίνεται μόνο από την κεντρική πόρτα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και ο μέγιστος αριθμός εξυπηρετούμενων θα είναι μέχρι δύο άτομα και ακολουθώντας πάντα τις βασικές οδηγίες και τα μέτρα που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ για το περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.

  • ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Σύμφωνα με την από15/5/2020 επιστολή της υπεύθυνης έργου του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και την υπ΄ αρ. Κ1/55596 13/5/2020 εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ορίζονται τα νέα μέτρα και προϋποθέσεις για την επαναλειτουργία των προγραμμάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.

Η επαναλειτουργία θα γίνει στις 2 Ιουνίου 2020, με τη συνέχιση και ολοκλήρωση των τμημάτων που είχαν διακοπεί τις προκαθορισμένες ημέρες και ώρες.

Για τη δημιουργία των νέων τμημάτων θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο τηλέφωνο 22810-81001.

Παρακαλούμε για την τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων!

loading...