Για αδιαφορία της δημοτικής αρχής ως προς την τουριστική πολιτική και προβολή της Σύρου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Επισιτισμού Τερψιχόρη, γνωστοποιώντας και επίσημα την αποχώρησή του από την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, θέμα για το οποίο το cyclades24 σας έχει ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες.

Το συλλογικό όργανο των επιχειρηματιών εστίασης του νησιού, εμφανίζεται δυσαρεστημένο για τη λύση της συνεργασίας με την εταιρία τουριστικού μάρκετινγκ και προβολής, MTC GROUP, την οποία θεωρεί αυθαίρετη και μονομερή πράξη της διοίκησης του Δήμου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Σύλλογος Επισιτισμού Σύρου «Τερψιχόρη», βαθύτατα προβληματισμένος και δυσαρεστημένος για την αυθαίρετη και μονομερή απόφαση του Δήμου, για λύση συνεργασίας με την MTC GROUP σε δύσκολους και κομβικούς καιρούς για το νησί μας, αποφάσισε την αποχώρηση των μελών του από την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Έχοντας χάσει ήδη πολύτιμο χρόνο, το νησί στην προβολή του ως τουριστικό προϊόν, συνεχίζουμε να γινόμαστε μάρτυρες στην αδιαφορία του Δήμου.

Το καθήκον του Συλλόγου είναι η συνεχής ανάπτυξη του νησιού τουριστικά (και όχι μόνο) για την ευημερία των μελών του Συλλόγου και όλων των κατοίκων του νησιού κι έτσι θα συνεχίσουμε.

loading...