Καλύτερο εκπαιδευτήριο της χρονιάς 2019-2020

Οδός Α. Παπανδρέου
Ερμούπολη, Σύρος
Τηλ. 22813 02050

[email protected]

Τρεις σημαντικές διακρίσεις είχε το Εκπαιδευτήριο Αρειμάνιο της Σύρου το οποίο για την ακαδημαϊκή περίοδο 2019-2020 διακρίθηκε ως το καλύτερο εκπαιδευτήριο του ομίλου με την καλύτερη διαχείριση σπουδαστών και επίσης ως το καλύτερο συνεργαζόμενο εκπαιδευτήριο του δικτύου.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν και παρέλαβε, ο υπεύθυνος σπουδών του εκπαιδευτηρίου Αρειμάνιο της Σύρου κ. Νίκος Πατσιάς, από τον κ. Θεόδωρο Τζόγια, Πρόεδρο του ομίλου So Easy-Αρειμάνιο, σε πρόσφατη εκδήλωση στην Αθήνα.

Ο κ. Πατσιάς τόνισε πως «οι διακρίσεις του εκπαιδευτηρίου μας είναι πολύ τιμητικές καθώς ανταμείβεται ο μόχθος και ο χρόνος που αφιερώνουμε καθημερινά οι καθηγητές και το γραμματειακό προσωπικό για την ενίσχυση των μαθητών μας. Τα βραβεία είναι αποτέλεσμα της ενασχόλησής μας με τον καθένα μαθητή ξεχωριστά ώστε να τον βοηθήσουμε να βρει και να επιτύχει το στόχο του. Συνεχίζουμε με την ίδια πίστη και θέρμη την επόμενη χρονιά ξεκινώντας από τα θερινά μαθήματα προετοιμασίας της Γ Λυκείου. Ήδη οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Σας περιμένουμε από κοντά να γνωρίσετε εμάς και τα προγράμματά μας.»

loading...